• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sahara: Πρέπει να είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου!
Νέα 18/03/2021 - 09:59

Η Suzuki είναι η μόνη ομάδα του MotoGP που επέλεξε να παραμείνει όλη στο Qatar, ανάμεσα στις επίσημες δοκιμές και στην έναρξη του Πρωταθλήματος στις 28 Μαρτίου. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα μέλη της ομάδας, μαζί με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Joan Mir και τον ομόσταυλό του Alex Rins, θα μείνουν στο Qatar από τις αρχές Μαρτίου έως και τη συμπλήρωση του δεύτερου Αγώνα στην πίστα Losail, την Κυριακή στις 4 Απριλίου! Την προτροπή να μείνει ολόκληρη η ομάδα έκανε ο αρχηγός  της ομάδας, Shinichi Sahara.

«Ζήτησα από ολόκληρη την ομάδα να σκεφτεί το ενδεχόμενο να μείνουμε στο Qatar ούτως ώστε να μην υπάρχει το ρίσκο να μολυνθεί κάποιος από τον Covid-19. Tο αποδέχτηκαν όλοι μαζί και οι αναβάτες μας και αυτό με κάνει πολύ περήφανο για την ομάδα που έχουμε!»

Ο Sahara  καταλαβαίνει βέβαια ότι ένα διάστημα πέντε εβδομάδων μακριά από το σπίτι και την οικογένειά τους, θα είναι πολύ δύσκολο για όλους. «Όταν μου είπαν ότι είμαστε η μόνη ομάδα που θα μείνουμε στο Qatar, μαζί με τους αναβάτες, σκέφτηκα πως πρέπει να είναι πολύ υπερήφανος για τους ανθρώπους μου. Ίσως για μία ακόμη φορά αποδεικνύουμε ότι είμαστε η πιο ενωμένη ομάδα, μιας και αντιμετωπίζουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση όλοι μαζί».

Επόμενο άρθρο »

Πετυχημένο τεστ στο Mugello για τον Γιάννη Περιστερά

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Dovizioso σε δοκιμές με την Aprilia στην Jerez!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα