• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ago: Όταν θα είναι 100% έτοιμος, θα κερδίσει και πάλι τον Τίτλο
Νέα 18/03/2021 - 12:27

Ο Giacomo Agostini έκανε δηλώσεις στο ιταλικό gpone.com, αναφερόμενος στον Marc Marquez και την επιστροφή του στη δράση. Η γνώμη του 15 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, είναι πως ο Marquez θα πρέπει να συμμετάσχει στον πρώτο Αγώνα του Qatar, έστω και αν τερματίσει στην τελευταία θέση.

«Ο Marquez πρέπει να αγωνιστεί ακόμα κι αν τερματίσει τελευταίος. Θα είναι μία καλή εξάσκηση για αυτόν, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που δεν έχει οδηγήσει με 300 περίπου χιλιόμετρα την ώρα μοτοσυκλέτα. Θα πρέπει να το δει σαν προπόνηση». Μπορεί ο Ago να μην είχε στην καριέρα του έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο μπορεί να καταλάβει τον Marc. «Ποτέ δεν έμεινα εκτός για τόσο μεγάλο διάστημα. Εμείς οι αναβάτες πρέπει να εξασκούμε το μάτι μας και ο Marc δεν το έχει κάνει αυτό για περίπου ένα χρόνο. Το να κάνεις motocross και να πηγαίνεις στο γυμναστήριο είναι σημαντικό, αλλά είναι περισσότερο σημαντικό να οδηγείς το όχημα με το οποίο θα αγωνιστείς. Tο θέμα είναι να το πάρει απόφαση ότι θα συμμετάσχει χωρίς να κυνηγήσει τη νίκη».

Το ερώτημα είναι αν ο Marquez θα καταφέρει κάτι τέτοιο. «Πρέπει να το βάλει στο μυαλό του και να καταλάβει ότι αυτό είναι το σωστό. Άλλωστε όταν επιστρέψει και είναι 100% έτοιμος, θα κερδίσει και πάλι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρει τώρα για να τερματίσει στην 4η ή την 5η θέση. Είναι καλύτερα να τερματίσει τελευταίος και  την επόμενη φορά να κάνει έναν καταπληκτικό Αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Morbido: Φαίνεται ότι θα έχουμε μάχη Yamaha-Ducati-Suzuki!

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Θετικό τεστ για την Ducati στο Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα