• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbido: Φαίνεται ότι θα έχουμε μάχη Yamaha-Ducati-Suzuki!
Νέα 19/03/2021 - 10:14

Ο δεύτερος της περσινής βαθμολογίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, Franco Morbidelli ολοκλήρωσε τα πρόσφατα τεστ στο Κατάρ μέσα στην πρώτη πεντάδα. Αυτό έγινε στον ένα γύρο, με τους αναβάτες να χάνουν την ευκαιρία την τελευταία ημέρα να δοκιμάσουν προσομοιώσεις Αγώνα, κάτι που θα μας έδινε μια καλύτερη εικόνα για τη δυναμική τους ενόψει της εκκίνησης της νέας σεζόν.

Ο ίδιος ο Morbidelli θεωρείται ένα από τα φαβορί για τον Τίτλο φέτος, παρά το ότι παραμένει σε μοτοσυκλέτα που σε μεγάλο βαθμό βασίζεται σε αυτή του 2019. «Ένιωθα άνετα στη μοτοσυκλέτα μου. Βελτιωθήκαμε, αλλά αυτό ισχύει και για όλους τους υπόλοιπους», έλεγε ο Ιταλοβραζιλιάνος.

«Οι Ducati δείχνουν δυνατές, όπως και οι Suzuki. Οι υπόλοιπες Yamaha, αλλά και ο Vale ήταν και αυτές γρήγορες. Για την ώρα φαίνεται ότι θα έχουμε μάχη ανάμεσα σε Yamaha Ducati και Suzuki».

Ο ταχύτερος όλων, τουλάχιστον στον ένα γύρο, ήταν ο Jack Miller. Ο Morbidelli δεν έχει καμία αμφιβολία ότι ο Αυστραλός θα είναι στη μάχη για τη νίκη στο Qatar, αλλά και στη μάχη για τον Τίτλο. «Δεν τον ακολούθησα για να τον δω μέσα στην πίστα. Αυτό που είδα από τους χρόνους, είναι ότι είναι πολύ γρήγορος. Έχει πολύ καλό ρυθμό και είναι πολύ γρήγορος στην ευθεία. Ο Jack ήταν γρήγορος και πέρυσι και στο τέλος της χρονιάς είχε εξαιρετικό ρυθμό, οπότε σίγουρα θα είναι ένας από τους κορυφαίους τόσο σε αυτούς τους δύο Αγώνες, όσο και στο πρωτάθλημα γενικότερα».

Επόμενο άρθρο »

Marini: Ο Jack; Εντυπωσιακός όπως στρίβει!

« Προηγούμενο άρθρο

Ago: Όταν θα είναι 100% έτοιμος, θα κερδίσει και πάλι τον Τίτλο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα