• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Ενθουσιασμένος» για το ντεμπούτο του ο Pol Espargaro!
Έτοιμος να πάρει τη θέση του Marc Marquez ο Bradl
Νέα 23/03/2021 - 16:47

Οκτώ μήνες μετά την ανακοίνωσή του ως οδηγού της Repsol Honda, ο Pol Espargaro θα κάνει το ντεμπούτο του στο ξεκίνημα της σεζόν αυτό το Σ/Κ στο Qatar. Υπήρξαν πολλές εικασίες σχετικά με το πώς θα κατάφερνε να ανταπεξέλθει στην Honda, ειδικά μετά τις δυσκολίες του Jorge Lorenzo το 2019 και την περσινή αποτυχημένη χρονιά της Honda, μετά από τον τραυματισμό του Marc Marquez. Πάντως, οι πέντε ημέρες των δοκιμών στην Losail ήταν εξαιρετικά θετικές για τον Espargaro, ο οποίος έδειξε αξιοθαύμαστη σταθερότητα στη νέα του μοτοσυκλέτα.

Ο Ισπανός ήταν ο κορυφαίος αναβάτης της Honda στη δέκατη θέση, στον ένα γύρο, αλλά σε ρυθμό αγώνα έδειξε πολύ καλύτερα στοιχεία και ήταν πιο κοντά στην ελίτ των πρώτων. «Ξεκινάμε επιτέλους! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επέστρεψα στη Honda. Είχαμε ένα καλό τεστ και ανυπομονώ για το πρώτο Σ/Κ του αγώνα», είπε ο Espargaro. «Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να μάθουμε και να κατανοήσουμε σχετικά με τη μοτοσυκλέτα και θα είναι ένα έντονο πρώτο Σ/Κ υπό αυτή την έννοια, αλλά είμαι ενθουσιασμένος. Το να είσαι μέλος της Repsol Honda είναι κάτι που ονειρεύονται οι περισσότεροι οδηγοί και ανυπομονώ να μπω στην πίστα! Δεν θέτω άλλο στόχο για τον αγώνα, εκτός από το καλύτερο που μπορούμε. Θέλω να προσφέρουμε ωραίο θέαμα για όλους που είναι στο σπίτι!» Το προηγούμενο καλύτερο αποτέλεσμα του Espargaro στο Qatar, είναι η έβδομη θέση που πήρε το 2016 για λογαριασμό της Tech3 Yamaha.

Με τον έξι φορές Πρωταθλητή MotoGP, Marc Marquez, να μην δίνει το παρών στην πίστα λόγω του περσινού τραυματισμού του, ο δοκιμαστής Stefan Bradl θα είναι και πάλι δίπλα στον Espargaro στην Losail. Ο Γερμανός, ο οποίος αντικατέστησε τον Marquez για το μεγαλύτερο μέρος της προηγούμενης σεζόν, καθώς και στις δοκιμές του Qatar πριν την έναρξη του 2021, θα αγωνιστεί στην πίστα της ερήμου για πρώτη φορά μετά το 2016, όταν το έκανε για λογαριασμό της Aprilia.

«Πρώτα απ 'όλα θέλω να ευχαριστήσω το HRC και εύχομαι στον Marc ταχεία ανάρρωση. Κάναμε καλά τεστ και το 2021 σίγουρα ξεκίνησε θετικά για εμένα», δήλωσε ο Bradl. «Ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα ακόμα δυνατό Σ/Κ και να συγκεντρώσουμε καλή πληροφόρηση για τη Honda. Θα είναι υπέροχο να αγωνιστώ ξανά στο Qatar. Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που αγωνίστηκα για τελευταία φορά εκεί,, αλλά σίγουρα τα δύο τεστ με βοήθησαν και δεν νομίζω να έχω θέμα». Ο Bradl, ο οποίος έχει κάνει περισσότερους γύρους από οποιονδήποτε άλλον οδηγό το 2021, ήταν ο 13ος ταχύτερος στο τεστ.

Επόμενο άρθρο »

Το κράνος έσωσε τον Dovizioso από μια άσχημη πτώση!

« Προηγούμενο άρθρο

Νοιώθει δυνατός και «μέσα στο παιχνίδι» ο Valentino Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα