• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το κράνος έσωσε τον Dovizioso από μια άσχημη πτώση!
Δεμένο …σε δένει με τη ζωή!
Νέα 24/03/2021 - 10:05

Πριν από μερικές ημέρες το mgp.gr μαζί με το MOTOGP WORLD, ξεκινήσαμε μια καμπάνια με σλόγκαν το: «Δεμένο …σε δένει με τη ζωή». Ένα μήνυμα που πρέπει να βάλουμε όλοι καλά μέσα στο κεφάλι μας, κάθε φορά που ανεβαίνουμε στην αγαπημένη μας μοτοσυκλέτα. Και εμείς και οι φίλοι σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι οικογένειες σας, θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί, να χαιρόμαστε όλοι μαζί την οδήγηση των υπέροχων αυτών δίτροχων κατασκευών!

Το κράνος είναι ή καλύτερα πρέπει να είναι ο αγαπημένος φίλος όλων μας. Σίγουρα είναι ο αγαπημένος φίλος οδηγών όπως ο Andrea Dovizioso, τον οποίον έσωσε πριν από μερικές ημέρες από τα χειρότερα. Την περασμένη Κυριακή ήταν στη Λομβαρδία συμμετέχοντας στο περιφερειακό Πρωτάθλημα motocross.

Εκεί είχε μια πολύ άσχημη πτώση, ευτυχώς χωρίς σοβαρές συνέπειες. «Αυτό συμβαίνει όταν φοράς ένα κράνος υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας», έγραψε ο Ιταλός και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε, καθώς τα αμφιβόλου ποιότητας κράνη δεν μας …δένουν με τη ζωή!

Οι εξετάσεις που έκανε ο Andrea Dovizioso βγήκαν καλές και ο ίδιος ευχαρίστησε το κράνος του γι’ αυτό. Έτσι θα μπορέσει – όπως φαίνεται – να πάρει μέρος και στο τεστ της Aprilia σε περίπου τρεις εβδομάδες στην Jerez.

Επόμενο άρθρο »

Scott Redding: Με έκαναν να θέλω να κερδίζω!

« Προηγούμενο άρθρο

«Ενθουσιασμένος» για το ντεμπούτο του ο Pol Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα