• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Scott Redding: Με έκαναν να θέλω να κερδίζω!
Θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις να πάρουμε αυτό που χάσαμε πέρυσι
Νέα 24/03/2021 - 13:51

Ο Scott Redding ξεκινά τη δεύτερη σεζόν του με την ομάδα της Aruba.it Ducati στα WSBK, με τους Ιταλούς να αποκαλύπτουν χτες την νέα Panigale V4 R. Ο Redding έκανε την μετάβαση από τα BSB και ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Πρωταθλητή Jonathan Rea την περσινή πρώτη του χρονιά στα SBK. Φέτος, θα προσπαθήσει να χτίσει πάνω σ' αυτή τη σεζόν, που πήρε πέντε νίκες και άλλα εννέα βάθρα για την Ducati. Ο 28χρονος έχει έναν νέο ομόσταυλο, τον Michael Ruben Rinaldi, και οι δυο τους αποτελούν ένα από τα καλύτερα δίδυμα στο σχηματισμό εκκίνησης.

Μιλώντας στην παρουσίαση της ομάδας στην Ιταλία, ο Redding είπε: «Η περασμένη σεζόν ήταν πολύ συναρπαστική για μένα. Η μεγάλη υποστήριξη που έλαβα από την Ducati και ο ισχυρός δεσμός με την ομάδα, ήταν οι σημαντικοί παράγοντες που μου έδωσαν την επιθυμία να είμαι ανταγωνιστικός και να κερδίζω ξανά. Για αυτόν τον λόγο, θα κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ για να πάρουμε αυτό που χάσαμε το 2020. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να τα πάω καλά γιατί την περασμένη σεζόν, είχα την ευκαιρία να κερδίσω εμπειρία με την Panigale V4 R, να γνωρίσω τις νέες πίστες και να κατανοήσω ένα Πρωτάθλημα όπως το WorldSBK.

«Αυτό θα μου επιτρέψει να ξεκινήσω ισότιμα ​​με τους αντιπάλους μου το 2021. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που εργάζονται σκληρά κάθε μέρα. Στους οπαδούς θα πω ότι θα προσπαθήσω να τους διασκεδάσω στην πίστα ώστε να γιορτάσουμε μαζί στο τέλος». Ο Redding έχει ήδη πάρει μια γεύση της μοτοσυκλέτας του 2021 σε ένα διήμερο τεστ την περασμένη εβδομάδα στο Misano, καθώς η Ducati και η Yamaha συνέχισαν την προετοιμασία τους για τη νέα χρονιά.

Επόμενο άρθρο »

Στην Yamaha νιώθουν αυτοπεποίθηση!

« Προηγούμενο άρθρο

Το κράνος έσωσε τον Dovizioso από μια άσχημη πτώση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα