• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Puig: O Marc ήταν γρήγορος!
Οι γιατροί τον εμπόδισαν
Νέα 26/03/2021 - 09:35

Μετά από μια ημέρα δοκιμών στη Βαρκελώνη και άλλες δύο στο Portimao, αρκετοί πίστευαν ότι ο Marc Marquez θα επιχειρούσε τουλάχιστον να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στα πρώτα ελεύθερα της σημερινής ημέρας στο Qatar. Ωστόσο πριν από μερικές ημέρες αποφασίστηκε να μην συμμετάσχει ούτε στον πρώτο Αγώνα της Losail, αλλά ούτε και στο δεύτερο. Οι λόγοι πίσω από αυτήν την απόφαση, σύμφωνα με τον Alberto Puig, ήταν:

«Δεν θα είναι γιατί οι γιατροί πιστεύουν ότι χρειάζεται κι άλλο χρόνο για να είναι έτοιμος 100%. Στα τεστ που έκανε είχε καλή αίσθηση και ήταν γρήγορος, όμως η πίεση που θα δεχόταν το χέρι του σε ένα Grand Prix θα ήταν μεγάλη κι έτσι ακολουθήσαμε τις οδηγίες των γιατρών. Ελπίζουμε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να κερδίζει Αγώνες».

Ο Puig πιστεύει ότι θα δούμε τον ίδιο Marc όπως και στο παρελθόν. «Δεν ξεχνάς την οδήγηση. Απλά τώρα οι γιατροί αποφάσισαν ότι το σωστό ήταν να ξεκουραστεί κι άλλο. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να ξεκινήσουμε χωρίς τον Πρωταθλητή μας, αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Θα έχει χρόνο να αναρρώσει».

Έτσι το HRC ποντάρει πολλά στον Pol Espargaro για τους δύο Αγώνες στο Qatar. «Έχουμε κι άλλον οδηγό ικανό να παλέψει για τον Τίτλο και γι’ αυτό υπογράψαμε τον Pol, αφού έχει και την εμπειρία και την ικανότητα. Επιπλέον θα μας βοηθήσει και με την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Τον εμπιστευόμαστε 100%».

Επόμενο άρθρο »

Video και φωτό από το νέο κράνος του Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP 2021, η 1η Συνέντευξη Τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα