• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar1 Moto3: Σπουδαία νίκη για Masia!
Στο βάθρο ο εντυπωσιακός Acosta με τον δυνατό Binder!
Νέα 28/03/2021 - 19:49

Ο πρώτος Αγώνας της χρονιάς για την κατηγορία της Moto3 ολοκληρώθηκε με τον Jaume Masia να παίρνει τη νίκη και να ξεκινά με το δεξί το φετινό Πρωτάθλημα! Ήταν ένας ωραίος Αγώνας υπό το φως του ήλιου που έδυε και σε μια πίστα με αρκετή σκόνη εκτός αγωνιστικής γραμμής. Από τα πρώτα λεπτά συγκροτήθηκε ένα μεγάλο γκρουπ οδηγών που διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι το τέλος.

Αυτή τελικά πήγε στον Jaume Masia που κινήθηκε έξυπνα στην τελευταία στροφή του τελευταίου γύρου και μην επιτρέποντας στους δυο αντιπάλους του πίσω να βγουν καλά, τους κέρδισε στο νήμα. Ο Masia, το φαβορί της κατηγορίας, πήρε τους 25β αλλά αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο εξαιρετικός Pedro Acosta, ο ομόσταυλός του! Ο Ισπανός κατάφερε στο ντεμπούτο του στην κατηγορία να πάρει το πρώτο του βάθρο στην Moto3!

Ελάχιστα πιο πίσω ήταν ο Darryn Binder. Σε έναν δύσκολο Αγώνα λόγω του δυνατού αέρα, ο Binder φέρθηκε συγκρατημένα και όχι παράτολμα όπως τα προηγούμενα χρόνια. Κυνήγησε το κάτι καλύτερο, αλλά όταν είδε ότι δεν ήταν εφικτό συμβιβάστηκε με τους 16β της τρίτης θέσης. Από εκεί και πέρα δυνατοί ήταν και ο Sergio Garcia που τερμάτισε τέταρτος, αλλά και ο Gabriel Rodrigo που πήρε την 5η θέση έχοντας κάνει και μερικά λαθάκια κατά τη διάρκεια του Αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Qatar1 Moto2: Εύκολα κι άνετα πήρε τη νίκη ο Lowes!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar MotoGP, Ζέσταμα: Το 1-2 οι Yamaha με τον Fabio μπροστά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα