• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar1 Moto2: Εύκολα κι άνετα πήρε τη νίκη ο Lowes!
Στο βάθρο ο Gardner, φοβερή μάχη για την 3η θέση με νικητή τον Diggia!
Νέα 28/03/2021 - 20:06

O Sam Lowes δεν είχε αντίπαλο στο σημερινό Αγώνα της Moto2. Ο Βρετανός δεν ξεκίνησε τόσο καλά στην εκκίνηση, αλλά πολύ γρήγορα κέρδισε έδαφος και πέρασε μπροστά από τον Marco Bezzecchi που ήταν πρώτος.

Από εκεί και πέρα ο Sam Lowes μεγάλωνε τη διαφορά του και την συντηρούσε λίγο πάνω από το ένα δευτερόλεπτο, για να μην απειληθεί σε κανένα σημείο του Αγώνα. Πίσω του ο Bezzecchi δεν είχε αντίστοιχα καλό ρυθμό και βρήκε την ευκαιρία να τον περάσει ο νεοφερμένος Raul Fernandez που κέρδιζε τις εντυπώσεις! Αλλά και ο ομόσταυλός του, ο Remy Gardner, ανέβασε την απόδοσή του και με μερικούς γρήγορους γύρους – στα μισά του Αγώνα – πέρασε μπροστά από τον Raul Fernandez στην δεύτερη θέση. Όμως δεν υπήρχε πιθανότητα να φτάσει τον κυρίαρχο Lowes και πήρε τους 20β της δεύτερης θέσης. Το ενδιαφέρον όλο στράφηκε στα τελευταία λεπτά στους Marco Bezzecchi και Fabio di Giannantonio, οι οποίοι έδωσαν μια πολύ σκληρή μάχη για το τελευταίο σκαλί του βάθρου!

Ο Diggia πέρασε στον τελευταίο γύρο μπροστά από τον συμπατριώτη του, ο οποίος μερικές στροφές μετά – στην τελευταία στροφή – βγήκε δυνατά και μένοντας κοντά προσπάθησε στη γραμμή τερματισμού να επιστρέψει στην 3η θέση, την οποία όμως έχασε τελικά για μόλις 13 χιλιοστά!

Λίγο πιο πίσω ήταν ο Raul Fernandez, για ένα πολύ δυνατό ντεμπούτο του Ισπανού, ενώ έκτος ήταν ο Joe Roberts κάνοντας και φέτος καλό Αγώνα στη Losail. Παρά την τιμωρία του πριν τον Αγώνα (με τρεις θέσης ποινής στο σχηματισμό εκκίνησης) ο Jake Dixon πήρε την 7η θέση, ενώ οι Schrotter, Bendsneyder και Navarro έκλεισαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Qatar1 MotoGP: Έξοχος ο Vinales, κέρδισε τον 1ο Αγώνα του 2021

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar1 Moto3: Σπουδαία νίκη για Masia!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα