• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Η Ducati μπορεί να κερδίσει κάθε Αγώνα!
Προσπάθησα, αλλά ο Fabio ήταν πιο δυνατός στο τέλος
Νέα 07/04/2021 - 13:21

Σε έναν από τους πιο ωραίους Αγώνες της μεγάλης κατηγορίας, ο Johann Zarco κατάφερε να πάρει μία δεύτερη συνεχόμενη δεύτερη θέση και να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. «Είμαι ικανοποιημένος. Ήξερα ότι η διαχείριση των ελαστικών θα ήταν πολύ σημαντική. Ο Jorge είχε έναν ρυθμό πιο γρήγορο από την περασμένη εβδομάδα. Όμως κι εγώ είχα εξαιρετική αίσθηση και διαχειρίστηκα σωστά την ενέργεια και τα ελαστικά μου. Ήθελα τη νίκη, αλλά ο Fabio ήταν πιο δυνατός».

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Zarco είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. «Πρέπει όμως να βελτιωθούμε κι άλλο», λέει. «Η μοτοσυκλέτα μας έχει τη δυναμική να είναι πρώτη σε κάθε αγώνα και θα δούμε αν θα καταφέρουμε να την εκμεταλλευτούμε ακόμα και σε πίστες με διαφορετικά χαρακτηριστικά».

Βάσει της απόδοσής του στην πίστα, καταλαβαίνει κανείς ότι και η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εξαιρετική, με τον Γάλλο να έχει «δέσει» με τους ανθρώπους της Pramac. «Είμαστε φοβερά με την ομάδα και το περιβάλλον γενικότερα και όλα πάνε κατ’ ευχήν για την ώρα. Το ίδιο ισχύει και για τον Martin και σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Έχει δείξει μεγάλη ωριμότητα. Αλλά και το γεγονός ότι έχουμε λιγότερη πίεση μας κάνει να πιέζουμε στο μέγιστο βαθμό σε κάθε Αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Νέα ρεκόρ για την Michelin στο Κατάρ

« Προηγούμενο άρθρο

Χειρουργήθηκαν Miller και Lecuona για arm pump

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα