• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Η Honda είναι μοτοσυκλέτα βάθρου!
Νέα 08/04/2021 - 13:20

Η Honda έφυγε από το Qatar με τον rookie στην ομάδα, Pol Espargaro, να φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα της ομάδας: ήταν 13ος στον πρώτο Αγώνα και 8ος στον δεύτερο. Το αποτέλεσμα ήταν ο Κατασκευαστής να βυθιστεί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας των Κατασκευαστών και στην 5η στη βαθμολογία των Ομάδων.

Η εργοστασιακή ομάδα δεν τα πήγε καλά, αλλά ακόμα πιο άσχημα τα πήγε η δορυφορική ομάδα της Honda, η LCR, που δεν πήρε ούτε ένα βαθμό και στα δύο Grand Prix! Επομένως δεν είναι περίεργο που όλοι στην ομάδα περιμένουν με αγωνία να δουν αν οι γιατροί θα αφήσουν τον Marc Marquez να επιστρέψει στις πίστες. Ο Ισπανός θα κάνει εξετάσεις στις 12 Απριλίου.

Το άλλο ερώτημα είναι ποιες θα είναι οι αντιδράσεις του πάνω στη μοτοσυκλέτα, από την εξέλιξη της οποίας έχει απουσιάσει εδώ και καιρό. Ο Pol Espargaro όμως θέλει να καθησυχάσει τον συμπατριώτη του και λέει: «Η μοτοσυκλέτα είναι γρήγορη. Δεν ανησυχώ. Μπορούμε να είμαστε στους διεκδικητές του Τίτλου. Δεν ξέρω τι θα γίνει όταν έρθει ο Marc, όμως η μοτοσυκλέτα μπορεί να παλέψει για βάθρο. Έχει τη δυναμική. Απλά δεν δουλέψαμε καλά. Δεν γίνεται να παλέψεις για κάτι καλό όταν είσαι 15ος. Αν ήμουν στις δυο πρώτες σειρές θα πάλευα για νίκη και στους δυο Αγώνες. Είχα καλύτερο ρυθμό από τους οδηγούς μπροστά».

Επόμενο άρθρο »

Petrucci: Είχα θέμα στην ευθεία

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Εκτός βαθμών στην πίστα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα