• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Pons στη θέση του Marcon που αντικαθιστούσε τον Corsi!
Βρέθηκε θετικός στον Covid-19 ο Marcon
Νέα 13/04/2021 - 11:51

Ο Miquel Pons θα κάνει το ντεμπούτο του στα GP αυτό το Σ/Κ στο Portimao, αφού θα πάρει τη θέση του Tommaso Marcon. Ο Marcon ήταν ο αντικαταστάτης του Simone Corsi στην Moto2, με τον Ιταλό να τραυματίζεται στον πρώτο Αγώνα της χρονιάς στον αριστερό του καρπό.

Στον δεύτερο Γύρο τη θέση του Corsi στο γκαράζ της Forward Racing πήρε ο Tommaso Marcon (φωτό) που είναι επίσημος οδηγός της ομάδας και θα κάνει και κάποιες έκτακτες συμμετοχές σε κάποια Ευρωπαϊκά GP. Όμως ο Marcon βρέθηκε θετικός στον Covid-19 κι έτσι η ομάδα στράφηκε στη λύση του Pons.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνεται», έλεγε ο τελευταίος. «Για μένα είναι ένα όνειρο να αγωνιστώ στην Moto2 και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για ένα καλό αποτέλεσμα». Αυτό θα είναι το ντεμπούτο του στα GP, αλλά δεν θα είναι και η τελευταία φορά που θα είναι στο paddock.

Ο Miquel Pons έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο και θα είναι ο οδηγός της LCR E-Team στο Πρωτάθλημα MotoE. Τα προηγούμενα χρόνια είχε αγωνιστεί στην Moto2 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αλλά και στην κατηγορία Supersport στα WSBK. Ο Giovanni Cuzari, ο ιδιοκτήτης της Forward Racing, είπε: «Είμαι χαρούμενος που δίνω την ευκαιρία αυτή σε έναν νεαρό Ισπανό. Ελπίζουμε ότι ο Miquel θα τα πάει καλά, αν και είναι η πρώτη του φορά σε τρικύλινδρη Moto2 μοτοσυκλέτα. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

Επόμενο άρθρο »

Η Michelin ελπίζει σε συναρπαστικό Αγώνα και στο Portimao

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Η Aprilia είναι εύκολη μοτοσυκλέτα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα