• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Η Aprilia είναι εύκολη μοτοσυκλέτα!
Ενθουσιασμένος ο Ιταλός με την πρώτη του επαφή
Νέα 13/04/2021 - 10:59

Το πρώτο ραντεβού της RS-GP με τον Andrea Dovizioso έγινε χτες στην πίστα της Jerez. Και οι δυο τους εμφανίστηκαν με μαύρες φορεσιές και πήραν το χρόνο τους για να γνωριστεί ο ένας με τον άλλον. Η μυστικότητα που περιβάλλει αυτό το τεστ του Andrea Dovizioso είναι μεγάλη και δεν υπάρχουν επίσημες δηλώσεις για τις πρώτες αντιδράσεις ή τα πρώτα συμπεράσματα του Ιταλού.

Σύμφωνα με το έγκυρο όμως gpone.com που σπάνια πέφτει έξω, οι πρώτες εντυπώσεις του Andrea Dovizioso είναι πάρα πολύ καλές! «Είναι μια εύκολη μοτοσυκλέτα», έλεγε ο Dovi μετά την πρώτη τους συνάντηση. Ένα σύντομο αλλά χαρακτηριστικό σχόλιο που σίγουρα θα άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους του Noale. Ο Dovi είναι έμπειρος με πολλά χρόνια παρουσίας στο MotoGP και πολλές επιτυχίες με την Ducati. Πιο παλιά όμως οδηγούσε και Yamaha και μάλλον η Aprilia του θυμίζει αυτή τη μοτοσυκλέτα. Επομένως μιλάμε για μια μοτοσυκλέτα ικανή μέσα στις στροφές.

Πάντως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χτες ήταν η πρώτη ημέρα. Ο Dovi θα χρειαστεί χρόνο για να κατανοήσει ακόμα καλύτερα την RS-GP και τα παραπάνω λόγια δεν είναι παρά μόνοι οι εντυπώσεις της πρώτης επαφής. Η περιέργεια φυσικά αυξάνεται και περιμένουμε τις επόμενες ημέρες να πάρουμε μια «γεύση» από τον ίδιο τον Ιταλό για το πώς του φάνηκε η RS-GP και τι πιστεύει ότι είναι ικανή να πετύχει στο Πρωτάθλημα.

Επόμενο άρθρο »

O Pons στη θέση του Marcon που αντικαθιστούσε τον Corsi!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Πρώτες φωτό του Dovi με Aprilia!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα