• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Πρώτες φωτό του Dovi με Aprilia!
Η πρώτη ημέρα του Ιταλού στο τεστ
Νέα 13/04/2021 - 10:01

Η πρώτη ημέρα του Andrea Dovizioso στην Jerez, δοκιμάζοντας τη μοτοσυκλέτα της Aprilia, πέρασε χωρίς πολλές φανφάρες και έντονη δημοσιότητα. Παρά το γεγονός ότι πολλοί είναι περίεργοι για το τι είπε και τι έκανε στην πίστα ο Ιταλός, χτες επικράτησε μια μάλλον «εκκωφαντική» σιωπή.

Βέβαια σ’ αυτό βοηθάει και το γεγονός ότι η πίστα της Jerez είναι πρακτικά σε lockdown και η πρόσβαση σε αυτή είναι πάρα πολύ δύσκολη. Εν τούτοις η Aprilia έδωσε κάποιες πρώτες φωτογραφίες από τον Andrea Dovizioso πάνω στην RS-GP. Μια μαύρη μοτοσυκλέτα με τα δύο αγαπημένα άλογα (μαύρο-άσπρο) αντί για νούμερο. Ο Dovi χρησιμοποίησε την πρώτη ημέρα για να προσαρμοστεί και να βρει τη θέση του πάνω στη μοτοσυκλέτα.

Άλλωστε γνωρίζει ότι έχει άλλες δύο ημέρες δοκιμών (σήμερα και αύριο). Η πρώτη επαφή, λοιπόν, έγινε αλλά δεν διέρρευσαν χρόνοι αφού σε τέτοια ιδιωτικά τεστ συνήθως δεν υπάρχουν και transponders στη μοτοσυκλέτα. Πάντως οι χρόνοι είναι το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει σε αυτή τη φάση. Ο Dovizioso θέλει να επιστρέψει σιγά-σιγά στην οδήγηση μιας MotoGP μοτοσυκλέτας και η Aprilia δεν θέλει να τον πιέσει για κάτι παραπάνω. Η πληροφόρηση που θα τους δώσει θα είναι πολύτιμη και το ξέρουν καλά. Στην Jerez είναι ο Cal Crutchlow με την Yamaha και ο Mika Kallio με την ΚΤΜ, η MotoE για το επίσημο τεστ και ο Stefan Bradl.

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Η Aprilia είναι εύκολη μοτοσυκλέτα!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Με απογοήτευσε ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα