• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Γιατί έπιασε φωτιά η Ducati μου;
Επειδή έχει 300 ίππους!
Νέα 16/04/2021 - 21:08

Ο Johann Zarco αναγκάστηκε σήμερα να εγκαταλείψει τη μοτοσυκλέτα του, όταν αυτή άρπαξε φωτιά λίγο αφότου ήταν έτοιμος να κάνει μια δοκιμαστική εκκίνηση. Στο γκαράζ της Pramac τον γύρισε τελικά μια άλλη Ducati, αυτή του Jack Miller!

«Δυστυχώς δεν είναι άνετη για δύο άτομα η Ducati. Δεν έχει σέλα συνεπιβάτη και φοβήθηκα  μήπως σπάσω κάτι στην ουρά της», έλεγε χαμογελώντας ο Γάλλος. «Γιατί έπιασε φωτιά η δική μου; Ίσως επειδή έχει 300 άλογα και πάμε τόσο γρήγορα στην ευθεία», είπε αστειευόμενος. Και συνέχισε:

«Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε. Ήταν συνδυασμός πραγμάτων μάλλον». Ο Zarco ήταν 8ος στα συνδυασμένα αποτελέσματα της ημέρας. «Το πρωί ήταν δύσκολες οι συνθήκες με τη βρεγμένη πίστα. Το απόγευμα όμως δούλεψα με τη μοτοσυκλέτα και τα ελαστικά. Είμαι χαρούμενος γιατί είμαι σε καλό γκρουπ, όμως ακόμα δεν μπορώ να οδηγήσω άνετα. Πρέπει να βελτιωθώ για να έχω το ρυθμό των άλλων».

Κι έχει μια ιδέα για το τι πρέπει να κάνει! «Ο Bagnaia ήταν πάρα πολύ καλός και θα κοιτάξω την τηλεμετρία του για να δω που χάνω. Το βασικό μου πρόβλημα είναι μέσα στις στροφές».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Καλύτερα απ’ ότι περίμενα!

« Προηγούμενο άρθρο

BMW M Award MotoGP™: Η BMW M5 CS το Έπαθλο για το 2021

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα