• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Καλύτερα απ’ ότι περίμενα!
Νέα 16/04/2021 - 21:50

Ούτε ο ίδιος ο Marc Marquez δεν περίμενε να κάνει μια τόσο δυναμική παρουσία στο Πρωτάθλημα, ύστερα από απουσία σχεδόν 9 μηνών από τη δράση. Το πρωί, που το χέρι του ήταν και πιο ξεκούραστο, πήρε την τρίτη θέση. Οι συνθήκες δεν ήταν εύκολες, όμως και πάλι ο Marc έδειξε το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του να προσαρμόζεται γρήγορα σε ευμετάβλητες συνθήκες.

Το απόγευμα το χέρι του είχε κουραστεί και μέχρι να συνηθίσει είχε βγει εκτός δεκάδας. Ένας γρήγορος γύρος στο τέλος όμως, τον έβαλε στην έκτη θέση με μια διαφορά περίπου στο μισό δευτερόλεπτο από τον πρώτο, τον Bagnaia.

«Ήταν εξαιρετική ημέρα και πραγματικά παρά το ότι οι συνθήκες δεν ήταν καλές ένοιωθα δυνατός. Το πρωί ήταν καλύτερα από το απόγευμα. Το απόγευμα είχε κουραστεί το χέρι μου. Πέρα από αυτό όμως, ήταν πολύ καλύτερη η κατάσταση απ’ ότι περιμέναμε. Δεν ξέρω πώς και δεν κατάλαβα και τι έγινε αλλά τα πήγα καλά. Οι χρόνοι έρχονται, αν και τώρα αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό. Όμως έρχονται».

Στο γρήγορο γύρο του ο Marc Marquez είχε κι ένα γλίστρημα στην 7η στροφή για το οποίο είπε: «Δεν μου άρεσε και πολύ ο τελευταίος γύρος, αλλά έκανα ένα ωραίο σώσιμο. Είναι το στυλ μου έτσι. Όμως με τα καινούργια λάστιχα δυσκολεύομαι περισσότερο απ’ ότι με τα φθαρμένα. Με τα νέα ελαστικά όλα δείχνουν πιο δύσκολα και ειδικά σε εκείνη τη στροφή. Το μυαλό μου είχε προετοιμαστεί για τη στροφή εκεί, αλλά το σώμα δεν ακολούθησε όπως ήθελα. Γλίστρησα λίγο και πιο πολύ δημιούργησα το γλίστρημα για να πάρω τη στροφή γιατί ήταν ο τελευταίος γύρος και δεν ήθελα να τον αφήσω. Αυτά όλα με περισσότερους γύρους στην πίστα θα βελτιωθούν».

Επόμενο άρθρο »

Morbidelli: Ο Marquez ήταν εντυπωσιακός!

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Γιατί έπιασε φωτιά η Ducati μου;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα