• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbidelli: Ο Marquez ήταν εντυπωσιακός!
Έδειξε από τι είναι φτιαγμένος!
Νέα 16/04/2021 - 22:09

Ο Franco Morbidelli ήταν σε θέση να χαμογελά ακόμα και μετά την 19η θέση που πήρε σήμερα. Άλλωστε ήταν δική του η επιλογή να μην βάλει ένα μαλακό ελαστικό στο τέλος και να κυνηγήσει το χρόνο στον ένα γύρο.

«Είμαι χαρούμενος», έλεγε μετά τη σημερινή ημέρα. «Προφανώς όχι τελείως, αφού δεν έκανα επίθεση στο χρονόμετρο. Ήθελα να επικεντρωθώ στο μεσαίο ελαστικό με το ρυθμό μου. Αύριο το πρωί θα προσπαθήσω να κάνω ένα γρήγορο γύρο».

Το μεσαίο που δοκίμασε ήταν το περσινό σκληρό που προτίμησαν οι περισσότεροι στον Αγώνα του Portimao. «Ακριβώς», συνέχισε ο Franky. «Νομίζω ότι αυτό θα έχω στον Αγώνα και πάλι. Θα δοκιμάσω όμως και το μαλακό για να δω αν θα αντέξει για τον Αγώνα. Ο ρυθμός μου όμως με το μεσαίο ήταν ικανοποιητικός».

Πάντως βλέπει διαφορά σε σχέση με πέρυσι, που ήταν και η μόνη Yamaha που είχε ξεχωρίσει στον Αγώνα της Πορτογαλίας. «Ναι νοιώθω διαφορά με πέρυσι. Δεν ξέρω ακριβώς τι είναι όμως. Δεν έχω ξεκάθαρη απάντηση. Αλλά όπως είπα και πριν κάναμε ένα καλό βήμα»

Τέλος μίλησε και για την εντυπωσιακή επιστροφή του Marc Marquez. «Δεν τον είδα μέσα στην πίστα», είπε. «Είδα όμως τους χρόνους του και αυτό που έκανε σήμερα, έχοντας μείνει τόσο πολύ μακριά από το MotoGP, είναι τελείως τρελό! Έδειξε το μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένος».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP και F1 θα τιμήσουν τον Fausto Gresini την Κυριακή

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Καλύτερα απ’ ότι περίμενα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα