• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mir: Ο Marquez; Το τι κάνουν οι άλλοι είναι πρόβλημά τους!
Νέα 16/04/2021 - 23:23

Πολλές φορές πέρυσι ρωτούσαν τον Joan Mir αν η αξία του Τίτλου του ήταν μικρότερη, λόγω της απουσίας του Marc Marquez από τις πίστες. Σήμερα ο Marc επέστρεψε στο Πρωτάθλημα, σχεδόν 9 μήνες από την τελευταία φορά που οδήγησε μοτοσυκλέτα MotoGP και εντυπωσίασε με την απόδοσή του.

Όχι όλους πάντως, αφού ο Joan Mir δήλωνε μετά το τέλος των ΕΔ2: «Δεν μου έκανε εντύπωση η απόδοσή του. Ξέρουμε ότι εδώ η Honda τα πάει καλά και ότι όλοι θα ήταν γρήγοροι. Προφανώς και ξέρει πως να οδηγεί μια τέτοια μοτοσυκλέτα και είναι φυσιολογικό να είναι γρήγορος μ’ αυτή. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από αυτόν είναι η αλήθεια».

Η επιστροφή του Marc δεν αποκλείεται να αποτελέσει γι’ αυτόν έξτρα κίνητρο για την υπεράσπιση του Τίτλου του. Ο ίδιος πάντως αρνήθηκε ότι κάτι τέτοιο έχει υπόσταση. «Δεν επηρεάζει το κίνητρό μου καθόλου. Με αυτό που έχω στη διάθεσή μου προσπαθώ να πάρω το μέγιστο. Το τι κάνουν οι άλλοι είναι πρόβλημά τους».

Σήμερα οι Suzuki τα πήγαν καλά και στον ένα γύρο, που είναι η αχίλλειος πτέρνα τους. «Τα πάμε καλά σε αυτή την πίστα. Έχουμε καλή βάση. Δεν ξέρω που υπερέχουμε από τους άλλους. Απλά μπήκαμε και ήμασταν και οι δυο γρήγοροι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τη μηχανή μας είναι στον ένα γύρο και μέχρι στιγμής τα πάμε καλά».

Ο Joan Mir ήταν τρίτος σήμερα με διαφορά τέσσερα δέκατα από την κορυφή και τον Fransesco Bagnaia, ενώ ο Alex Rins ήταν ακριβώς από πίσω του και μόλις 43χιλ πιο αργός από τον ομόσταυλό του.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Η πρόσφυση δεν ήταν φανταστική, αλλά είμαι χαρούμενος με το set-up

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP και F1 θα τιμήσουν τον Fausto Gresini την Κυριακή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα