• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Η πρόσφυση δεν ήταν φανταστική, αλλά είμαι χαρούμενος με το set-up
Νέα 17/04/2021 - 10:21

Ο Valentino Rossi λέει ότι είναι χαρούμενος με το set-up της Μ1 του, ωστόσο πήρε μόλις την15η θέση στις χτεσινές ελεύθερες δοκιμές. Ο λόγος ήταν ότι δεν μπορούσε να πιέσει όπως ήθελε με το μπροστινό ελαστικό της Michelin. Το πρωί τα πράγματα ήταν ακόμα πιο δύσκολα από τα πολλά υγρά σημεία της πίστας.

“Ήταν δύσκολα το πρωί. Είχαμε μισή πίστα βρεγμένη και μισή στεγνή. Στο τέλος όμως ο χρόνος μου δεν ήταν και τόσο άσχημος”. Στα δεύτερα ελεύθερα τα πράγματα ήταν καλύτερα, όμως και πάλι δεν κατάφερε να είναι στους δέκα πρώτους. “Στην επίθεση στο χρονόμετρο δεν ήμουν δυνατός. Είχα βάλει το μαλακό ελαστικό μπροστά και είχα προβλήματα και δεν μπορούσα να πιέσω στο 100%. Η θέση μου δεν είναι φανταστική. Η πίστα ήταν βρώμικη σήμερα αλλά φαίνεται ότι αύριο θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Είμαι χαρούμενος και με τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε στα φρένα γιατί σε κάποια σημεία έχω πρόβλημα”.

Την pre-season o Valentino Rossi είχε δοκιμάσει ένα carbon ψαλίδι, αλλά μετά το Qatar αποφάσισε να μείνει με το ψαλίδι αλουμινίου. “Το δοκιμάσαμε το carbon, αλλά στο Κατάρ επιστρέψαμε στου αλουμινίου. Δεν είναι και πολύ διαφορετικό. Έτσι για την ώρα θα συνεχίσουμε με του αλουμινίου”.

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Πολλά προβλήματα με το μπροστινό!

« Προηγούμενο άρθρο

Mir: Ο Marquez; Το τι κάνουν οι άλλοι είναι πρόβλημά τους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα