• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ανησυχώ…
Ξεκινώ από πίσω και δεν έχω καλό ρυθμό
Νέα 17/04/2021 - 22:49

Ήταν ένα ακόμα «μαύρο» Σάββατο για τον Valentino Rossi και το προηγούμενο για τον Ιταλό, δυστυχώς, δεν ήταν πριν από πολύ καιρό. Ο Vale θα ξεκινήσει τον Αγώνα αύριο από την 17η θέση και ξέρει ότι, όπως και στο Qatar, θα δυσκολευτεί πολύ. Ελπίζει όμως ότι μπορεί κάτι να βρει για να τον βοηθήσει.

«Νοιώθω πολύ άσχημα. Ανησυχώ και ανησυχώ περισσότερο επειδή οι εργοστασιακοί είναι πιο γρήγοροι από εμένα. Ανησυχώ… ήθελα να είμαι περισσότερο ανταγωνιστικός. Ο μόνος τρόπος τώρα είναι να δουλέψουμε και βήμα-βήμα να βελτιωθούμε. Είναι δύσκολο να κάνω βήματα εμπρός. Ειλικρινά. Εδώ, σε σχέση με τον δεύτερο αγώνα στο Qatar είμαι καλύτερος, αλλά δεν είμαι στους πρώτους. Είμαι λίγο πιο γρήγορος από πέρυσι, αλλά δεν είναι αρκετό. Έτσι θα είναι δύσκολα και αύριο όταν ξεκινήσω από τόσο πίσω και ο ρυθμός μου δεν είναι κάτι το φανταστικό. Στο ζέσταμα θα δοκιμάσουμε κάτι άλλο κι ελπίζουμε να μας δώσει λίγη περισσότερη ταχύτητα».

Τέλος αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις των Vinales και Bagnaia, οι γύροι των οποίων ακυρώθηκαν. «Για τον Vinales φαίνεται ότι δεν πάτησε στο πράσινο σημείο. Όμως φέτος έχουμε τους σένσορες στις πίστες και αυτοί λένε ότι βγήκε. Πρέπει απλά να μένουμε μακριά από την άκρη της πίστας. Ο Pecco; Ήταν αδύνατον να δει την κίτρινη σημαία. Ήταν πλαγιασμένος αριστερά και οι σημαίες ήταν δεξιά. Δυστυχώς έτσι είναι ο κανονισμός. Οι σημαίες είναι παρωχημένες πια. Θέλουμε περισσότερα φωτεινά πάνελ σε πολλά σημεία της πίστας. Κι αυτό χρειάζεται χρήματα».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Ήμουν 1ος και τώρα είμαι 12ος

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao Moto2: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα