• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Ήμουν 1ος και τώρα είμαι 12ος
Αύριο είμαι έτοιμος όμως να επιτεθώ!
Νέα 17/04/2021 - 23:35

Οι κατατακτήριες στο Portimao δεν πήραν την τροπή που περίμενε ο Maverick Vinales. Ο Ισπανός ήταν δυνατός στην πίστα από την πρώτη ημέρα και σήμερα θα μπορούσε να είχε πάρει αρκετά εύκολα μια θέση στην πρώτη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης. Όμως οι αισθητήρες στην πίστα είχαν… άλλη γνώμη. Ο χρόνος του ακυρώθηκε και όπως έλεγε και ο ίδιος: Ήμουν πρώτος και τώρα είμαι 12ος!

«Στην αρχή νόμιζα ότι μου ακύρωσαν το χρόνο λόγω κίτρινης σημαίας. Μετά όμως μου είπαν στο box ότι ήταν επειδή βγήκα εκτός πίστας. Αυτό δεν είναι δυνατόν, τους είπα. Δεν βγήκα εκτός πίστας. Το ξέρω πότε πατάω στο πράσινο και δεν πάτησα. Τέλος πάντων. Είναι ένας κανονισμός και δεν μπορείς να κάνεις κάτι… να κάνεις ένσταση. Το περισσότερο μέρος του ελαστικού ήταν μέσα και δεν μπορείς να δεις αν ακουμπά το πράσινο. Είναι αδύνατον να το δεις. Αλλά έτσι είναι οι κανονισμοί. Ήμουν πρώτος και τώρα πρέπει να ξεκινήσω από την 12η θέση. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για αύριο. Η Yamaha πάντως έχει την ίδια γνώμη με εμένα. Ότι δεν πάτησα το πράσινο σημείο. Εάν ήταν ξεκάθαρο δεν θα με πείραζε. Αλλά δεν είναι ξεκάθαρο. Όμως όπως είπα έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν γίνεται να κάνουμε κάτι».

Παρά την απογοήτευσή του για τους χρόνους που του ακυρώθηκαν, ο Vinales ήταν χαρούμενος με τη γενικότερη εικόνα του στο Portimao. «Η αίσθησή μου με τη μοτοσυκλέτα βελτιώθηκε πολύ. Ήταν καλή μέρα και χωρίς την ακύρωση θα ήμουν στην 1η ή τη 2η θέση. Τώρα αυτό που πρέπει να κάνω αύριο είναι να περάσω όσο το δυνατόν πιο πολλούς οδηγούς στην αρχή. Είμαι έτοιμος να επιτεθώ! Έχω καλό ρυθμό με τα φθαρμένα ελαστικά και ξέρω τι πρέπει να κάνω».

Επόμενο άρθρο »

Mir: Συχνά παίζει παιχνίδια ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ανησυχώ…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα