• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mir: Συχνά παίζει παιχνίδια ο Marquez
Είναι επικίνδυνα όμως.
Νέα 17/04/2021 - 01:47

Για μια ακόμη φορά ο Joan Mir έπρεπε να περάσει από τις ΚΑΤ1 για να φτάσει στις ΚΑΤ2 και να πάρει τελικά την 9η θέση. Παρά ταύτα είναι «…ικανοποιημένος γιατί κάναμε καλή δουλειά. Ξέρουμε καλά ότι με τις ΚΑΤ1 δεν μας μένει παρά μόνο ένα ελαστικό για τις ΚΑΤ2. Προσπάθησα αλλά έτσι είχαν τα πράγματα».

Σήμερα τον ακολούθησε ο Marc Marquez και ο Joan Mir ήταν ενοχλημένος με τον συμπατριώτη του. «Το ξέρουμε ότι του αρέσει να κάνει τέτοια πράγματα. Του αρέσουν αυτά τα παιχνίδια. Σήμερα το έκανε με εμένα, άλλες φορές το έχει κάνει με άλλους. Αν ήμασταν Moto3 θα είχε τιμωρηθεί. Πάντως εγώ ακολούθησα την τακτική μου και δεν με αποσυντόνισε. Έδωσα το 100%. Όμως αυτός έπαιξε το παιχνίδι του. Με έκοψε, με εμπόδισε στο γρήγορο γύρο μου και τον έχασα. Μετά μπήκε πίσω και με έβαλε ως στόχο. Αυτό έχει ποινή στην Moto3 και στην Moto2. Όμως όχι εδώ στο MotoGP. Όχι ακόμα»

Για την 9η θέση που πήρε είπε: «Ένοιωθα καλά και ξέρω ότι με ένα επιπλέον ελαστικό θα τα πήγαινα καλύτερα. Το σημαντικό είναι ότι η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά. Έχω καλό ρυθμό και είμαι στους δυνατότερους. Πάντως εδώ είναι πιο δύσκολο να κάνεις προσπεράσεις απ’ ότι στο Qatar. Υπάρχει ένα σημείο που μπορείς να είσαι γρήγορος αρκετά για να επιχειρήσεις προσπέραση».

Επόμενο άρθρο »

Portimao MotoGP ΚΑΤ: Ο Bagnaia ταχύτερος, ο Quartararo την Pole!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Ήμουν 1ος και τώρα είμαι 12ος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα