• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao MotoGP ΚΑΤ: Ο Bagnaia ταχύτερος, ο Quartararo την Pole!
Νέα 17/04/2021 - 01:51

Ο Fabio Quartararo με την Yamaha Μ1 θα ξεκινήσουν τον αυριανό Αγώνα στην Πορτογαλική πίστα από την Pole Position, αλλά όπως ιπποτικά παραδέχτηκε ο Γάλλος, αυτό έγινε λόγω της ακύρωσης του εκπληκτικού γύρου που έκανε ο Pecco Bagnaia με την Ducati του, λόγω του ότι δεν έκοψε στην κίτρινη σημαία που δεν είδε!

Ο κανονισμός δυστυχώς είναι αυτός και έτσι ο Ιταλός θα ξεκινήσει από την 4η σειρά και την 11η θέση. Δίπλα του 12ος θα ξεκινήσει ένας ακόμη οδηγός που έκανε καλύτερο χρόνο από τον Quartararo, o Maverick Vinales με τη δική του Μ1, αφού και ο χρόνος του Ισπανού ακυρώθηκε λόγω ενός σένσορα ορίων της πίστας, όμως με τα πλάνα να δείχνουν ότι ο οδηγός της εργοστασιακής Yamaha δεν βγήκε εκτός του κερμπ που καθορίζει το όριο!!!

O Bagnaia σημείωσε εκπληκτικό χρόνο, αλλά ακυρώθηκε
O Bagnaia σημείωσε εκπληκτικό χρόνο, αλλά ακυρώθηκε

Από την πρώτη σειρά, μετά από όλα αυτά, δίπλα στον Γάλλο θα είναι ο Alex Rins με την Suzuki 

του και ο άλλος Γάλλος του MotoGP, o Johann Zarco με την Pramac Ducati. 

Από την 4η θέση και τη 2η σειρά θα εκκινήσει ο Jack Miller με την άλλη εργοστασιακή Ducati, ο Franky Morbidelli με την Petronas Yamaha και ο Marc Marquez με την Repsol Honda. Ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, παρά το ότι ήταν κουρασμένος παό τη χθεσινή πρώτη ημέρα μετά από 9 μήνες απουσίας, παρά το ότι χρειάστηκε να περάσει από τις ΚΑΤ1, παρά το ότι του είχε μείνει μόνο ένα μαλακό λάστιχο για μια μόνο τελική προσπάθεια, κατάφερε να σημειώσει έναν τόσο καλό χρόνο, δείχνοντας ότι η επιστροφή του στη δράση είναι εντυπωσιακή.

Για αυτό το πάτημα ακυρώθηκε ο χρόνος του Vinales
Για αυτό το πάτημα ακυρώθηκε ο χρόνος του Vinales

Ο Aleix Esparagaro επιβεβαίωσε και πάλι τη σημαντική δουλειά που έχει γίνει φέτος στην Aprilia και ξεκινάει 7ος, μπροστά από τον Luca Marini με την Ducati του 2020, που ήταν η ευχάριστη έκπληξη των νεοφερμένων και δίπλα του 9ος ο Πρωταθλητής του 2020 Joan Mir με την Suzuki.

Στην 4η σειρά εκτός από τους Bagnaia και Vinales θα βρίσκεται και ο Πορτογάλος Miguel Oliveira με την KTM. Ο νικητής του περσινού Αγώνα εδώ, έπεσε στο τέλος των ΚΑΤ2 και δημιούργησε το πρόβλημα στον Bagnaia.

Από τους υπόλοιπους, απογοητευτική και πάλι μετά το Κατάρ είναι η 17η θέση του Valentino Rossi με την εργοστασιακή του Μ1.

 

Στα συνοδευτικά αρχεία δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά: 

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Portimao: Ο Quartararo ταχύτερος στις ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Mir: Συχνά παίζει παιχνίδια ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα