• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: Ο Quartararo ταχύτερος στις ΕΔ3
Στις ΚΑΤ1 ο Marc Marquez
Νέα 17/04/2021 - 01:53

Ο Fabio Quartararo πήρε την 1η θέση στις ΕΔ3 της μεγάλης κατηγορίας στο Portimao, σε μια πίστα που είχε πολύ καλές καιρικές συνθήκες σήμερα. Το τρίτο session της ημέρας διακόπηκε όμως τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος μετά από πτώση του Jorge Martin. Δυστυχώς ο Ισπανός δεν θα καταφέρει να συνεχίσει στο GP της Πορτογαλίας αφού χτύπησε στο δεξί χέρι, στο δεξί αστράγαλο και στο κεφάλι του. Αυτή την ώρα είναι στο Faro, στο κοντινό νοσοκομείο της πίστας.

Από την πρώτη στιγμή, παρά το ότι οι οδηγοί δεν είχαν βάλει ακόμα το μαλακό πίσω λάστιχο, είχαμε βελτιώσεις στους χρόνους. Μετά τη διακοπή, στα λίγα λεπτά που απέμεναν, προσπάθησαν να βελτιώσουν τους χρόνους τους, δεν τα κατάφεραν όμως όλοι. Έτσι ο χρόνος, το 1:39,044, του Fabio Quartararo παρέμεινε ο καλύτερος μέχρι το τέλος και κράτησε τον Γάλλο στην πρώτη θέση. Πίσω του, με διαφορά στα 51χιλ ήταν ο Franco Morbidelli για το 1-2 της Yamaha λίγο πριν τις κατατακτήριες.

Στο τέλος ήρθε η βελτίωση και ο καλός χρόνος για τον Bagnaia που έβαλε την Ducati του στην τρίτη θέση, μπροστά από μια άλλη Ducati, αυτή του Johann Zarco. Ο Alex Rins ήταν η μόνη Suzuki στους δέκα πρώτους, αφού ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Joan Mir έμεινε στην 12η θέση. Πίσω από τον Rins, στην 6η θέση, ήταν ο Jack Miller που συνεχίζει να είναι δυνατός στον ένα γύρο παρά το ότι πριν από μερικά 24ωρα έκανε χειρουργείο στο χέρι του. Εντυπωσιακός ήταν ο Luca Marini και πήρε για πρώτη φορά το εισιτήρια στις ΚΑΤ2 με τον 7ο χρόνο που έκανε σήμερα. Πίσω του ήταν ο Aleix Espargaro, ο Miguel Oliveira και ο Maverick Vinales που κλείνει τη δεκάδα.

Ο Alex Marquez θα μπορούσε να είναι εκεί αλλά έκανε λάθος κι έπεσε στο τέλος. Ένα λάθος (χωρίς πτώση) άφησε στην 15η θέση και τον Marc Marquez. Ο Marc έκανε το λάθος στον προτελευταίο γύρο και δεν μπόρεσε να κατεβάσει χρόνο στον τελευταίο. Εκτός δεκάδας και ο Valentino Rossi που συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Επόμενο άρθρο »

«Επίθεση» κατά Vinales στο twitter!

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao MotoGP ΚΑΤ: Ο Bagnaia ταχύτερος, ο Quartararo την Pole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα