• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao MotoGP: Απόλυτη κυριαρχία του Quartararo
Στον αγώνα της Πορτογαλίας
Νέα 18/04/2021 - 17:28

ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ QUARTARARO

Την δεύτερη σερί νίκη πήρε σήμερα ο Fabio Quartararo, ο οποίος ξεκίνησε από την pole position και μετά από μια μέτρια εκκίνηση, όπου βρέθηκε στην 6η θέση, κατάφερε να ανέβει στην πρώτη θέση στον 9ο γύρο και από εκεί και πέρα οδήγησε τον αγώνα μέχρι το τέλος, "χτυπώντας" συνεχώς το ρεκόρ γύρου αγώνα.

Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Fransesco Bagnaia και Joan Mir, οι οποίοι τερμάτισαν 5 δευτερόλεπτα πίσω από τον Γάλλο νικητή που πλέον βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι δύο μεγάλοι "άτυχοι" του αγώνα ήταν οι Alex Rins και Johann Zarco οι οποίοι πίεσαν παραπάνω τον μπροστινό τροχό και είχαν πτώση από την δεύτερη θέση ο ένας μετά τον άλλον.

Ειδικά ο Rins, ήταν ο μόνος σήμερα ο οποίος είχε τον ρυθμό να αντιπαρατεθεί με τον Quartararo αλλά στον 18ο γύρο εγκατέλειψε μετά την πτώση του.

Pecco Bagnaia
Pecco Bagnaia

Ο Miguel Oliveira, περσινός νικητής του αγώνα, τερμάτισε 16ος μετά από πτώση που είχε στον 6ο γύρο.

Η επιστροφή του Marc Marquez, που όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία, ολόκληρώθηκε με τον ίδιο να τερματίζει στην 7η θέση, ένα αποτέλεσμα που είναι εκπληκτικό αν λάβει κανείς υπόψη του τον τραυματισμό του, τη μακρά του απουσία και το πόσο απαιτητική οδηγικά είναι η πίστα του Portimao.

Ο Pol Espargaro, εργοστασιακός αναβάτης της Honda, εγκατέλειψε στον 4ο γύρο λόγω μηχανικών προβλημάτων.

Τα προβλήματα για τον Jack Miller φαίνεται να μην έχουν τέλος φέτος, καθώς μετά από 2 διαδοχικές ένατες θέσεις στους αγώνες του Qatar, δεν κατάφερε να τερματίσει σήμερα μετά την πτώση του στον 6o γύρο από την 5η θέση.

Joan Mir
Joan Mir

Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και ο Valentino Rossi, ο οποίος βρισκόταν στην 11η θέση (μπροστά από τον αδερφό του Luca Marini) αλλά έπεσε στον 15ο γύρο και εγκατέλειψε.

Ευχάριστη έκπληξη σήμερα αποτέλεσε ο Franco Morbidelli, ο οποίος τερμάτισε 4ος και δείχνει να επιστρέφει στον περσινό του εαυτό μετά την απογοήτευση του Qatar.

Αντίστοιχα ο Takaaki Nakagami, παρά τον τραυματισμό του κατά τα δοκιμαστικά, κατάφερε να τερματίσει στην 10η θέση, δείχνοντας απίστευτη θέληση και μαχητικό πνεύμα.


 

Επόμενο άρθρο »

Portimao Moto3: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα