• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ένοιωσα και πάλι οδηγός!
Κι αυτό μετρά περισσότερο
Νέα 18/04/2021 - 01:46

Ήταν μια έντονα συναισθηματική ημέρα η σημερινή για τον Marc Marquez. Εννέα μήνες μετά το σοβαρό του τραυματισμό, επέστρεψε στο Πρωτάθλημα και πήρε μέρος στον πρώτο του Αγώνα. Τον τερμάτισε και επιστρέφοντας στο γκαράζ της Honda ξέσπασε σε δάκρυα. Ήταν πολύ δύσκολο να συγκρατήσει αυτό που ένοιωθε μέσα του.

«Είμαι άνθρωπος που θέλω να κρατάω τα συναισθήματά μου για μένα, αλλά όταν επέστρεψα στο box ξέσπασα. Έκλαψα για όλα όσα πέρασα τους προηγούμενους 9 μήνες. Ήταν ιδιαίτερος ο σημερινός Αγώνας γιατί ένοιωσα και πάλι σαν οδηγός κι αυτό μετράει περισσότερο από το τελικό αποτέλεσμα».

Ο Marc έσφιξε τα δόντια στον Αγώνα και χρειάστηκε να παλέψει τόσο με τους αντιπάλους του, όσο και με το ίδιο του το σώμα. «Αν οδηγούσα όπως παλιά δεν θα άντεχα ούτε τρεις γύρους. Στο όριο έκανα μόνο έναν γύρο. Αυτόν στις κατατακτήριες. Ακόμα πονάω πολύ στο χέρι. Δεν έχει τελειώσει η πορεία της ανάρρωσης και δεν θα τελειώσει ούτε στην Jerez. Ήταν σημαντικό όμως να επιστρέψω στην πίστα».

Τέλος, είπε τι είναι αυτό που του λείπει περισσότερο. «Η προπόνηση στο γυμναστήριο αλλά πάνω απ’ όλα το να οδηγώ τη μοτοσυκλέτα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο στους Αγώνες, αφού όταν είμαι σπίτι δεν γίνεται. Το κόκαλο είναι εντάξει τώρα, αλλά δεν μπορώ να το πιέζω πολύ. Ίσως προς τα μισά της χρονιάς να μπορώ να προπονούμαι και στο σπίτι».

Επόμενο άρθρο »

«Επίθεση» κατά Vinales στο twitter!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Τώρα είμαι πιο αισιόδοξος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα