• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes στο ms|free
Επιτέλους θα δούμε τις μάχες του WSBK!
MotoGP και όχι μόνο 01/04/2010 - 14:37

 

Το θεαματικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes έρχεται στο ms|free.

Mετά την περσινή προβολή των «μικρότερων» κατηγοριών του MotoGP, αλλά και των Ελεύθερων Δοκιμών της μεγάλης κατηγορίας από το www.racingplanet.tv, σε συνεργασία με το www.motograndprix.gr, ένα portal μηχανοκίνητου αθλητισμού, το γνωστό www.msfree.gr, αναλαμβάνει την ελεύθερη τηλεοπτικού τύπου μετάδοση ενός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και θα σας προσφέρει από τον 3ο γύρο του θεσμού και έπειτα ζωντανά όλη τη δράση από τα Superbikes.

 

Η αρχή θα γίνει από τον 3ο γύρο του πρωταθλήματος στην πίστα της Βαλένθια στην Ισπανία. Το ms|free θα σας προσφέρει ζωντανά τη διαδικασία της Superpole το Σάββατο 10 Απριλίου και τους δύο αγώνες της Κυριακής για τα Superbikes, συμπεριλαμβανομένης της κατηγορίας Supersport και Superstock σε μετάδοση του Γιάννη Πετρόχειλου, πλαισιωμένου από γνωστούς δημοσιογράφους του χώρου.

 

Το WSBK έχει ξεκινήσει με δύο αγώνες στην Αυστραλία και στην Πορτογαλία. Το επίπεδο του ανταγωνισμού και το 2010 είναι εξαιρετικά υψηλό αφού στα τέσσερα πρώτα σκέλη της σεζόν ο νικητής κρίθηκε στον τελευταίο γύρο. Αναβάτες όπως οι Max Biaggi, Noriyuki Haga, James Toseland, Carlos Checa και Chris Vermeulen θα χαρίσουν άφθονο θέαμα σε κάθε στροφή, ενώ επτά κατασκευαστές μοτοσυκλέτας, οι Aprilia, BMW, Ducati, Honda, Kawasaki, Suzuki και Yamaha, παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα με τα κορυφαία μοντέλα της γκάμας τους στην κατηγορία Superbikes.

Το ms|free θα μας προσφέρει και τα 22 σκέλη που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ζωντανά με πλούσιο υλικό από όλες τις κατηγορίες, συνεντεύξεις και παραλειπόμενα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.msfree.gr, να στείλετε email στο info@msfree.gr ή να τηλεφωνήσετε στο 210.34.25.801.

Επόμενο άρθρο »

1000 ημέρες στους δρόμους του κόσμου...

« Προηγούμενο άρθρο

Έρχεται πλούσιο ΣΚ, με WSBK, F1, test 125 MOTO2!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα