• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mir: Ήθελα να περάσω τον Bagnaia
Αλλά υπερασπίστηκε σωστά τη θέση του
Νέα 19/04/2021 - 15:46

Το πρώτο του βάθρο για το 2021 πήρε στο χτεσινό Αγώνα ο Joan Mir, σε μια πίστα που πέρυσι είχε συναντήσει αρκετά προβλήματα. Φέτος όμως πήρε την «εκδίκησή» του. «Είμαι χαρούμενος για το βάθρο. Είχα κάποια προβλήματα με το μπροστινό αλλά κατάφερα να επιβιώσω από αυτά. Στο τέλος ήθελα να περάσω τον Bagnaia που έχανε λίγο στους τελευταίους γύρους, αλλά υπερασπίστηκε σωστά τη θέση του και μου έκλεισε όλες τις πόρτες».

Για το πρόβλημα με το μπροστινό είπε: «Είναι περίεργο γιατί στο ζέσταμα όλα πήγαν μια χαρά. Πάντως είχα και πέρυσι ένα παρόμοιο πρόβλημα στην Aragon. Φέτος ήταν η πρώτη φορά. Πρέπει να το δούμε γιατί αν εμφανιστεί και πάλι, ίσως τα πράγματα να μην πάνε τόσο καλά. Το πρωί με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες δεν είχαμε πάντως τέτοιο θέμα».

Τώρα βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με μια διαφορά στους 23β από τον Quartararo. «Ναι, αυτό το ξεκίνημα της σεζόν δεν είναι τόσο ευνοϊκό για τη μοτοσυκλέτα μας. Το Qatar, το Portimao, η Jerez τώρα αλλά και το Le Mans είναι δύσκολες πίστες. Χάνουμε σε ταχύτητα. Η Yamaha τα πηγαίνει περίφημα και η Ducati έχει κάνει πρόοδο, αλλά εμείς κερδίζουμε σε άλλους τομείς».

Πέραν του προβλήματος με το ελαστικό μπροστά, ο Joan Mir δεν είχε στο πλευρό του τον αρχιμηχανικό του, τον Frankie Carchedi. «Ήταν δύσκολα χωρίς τον Frankie, αλλά ο Tom O’Kane ήταν πραγματικά πολύ καλός κι αυτό το βάθρο είναι μια ωραία επιβράβευση για εμάς».

Επόμενο άρθρο »

Morbidelli: Οι εργοστασιακοί έκαναν καλύτερη χρήση των ελαστικών

« Προηγούμενο άρθρο

Δύσκολο ξεκίνημα στο Mugello για τον Γιάννη Περιστερά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα