• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Yamaha επίσημος προμηθευτής Scooter στο MotoGP
και για το 2021
Νέα 24/04/2021 - 23:50

Η Yamaha συνεχίζει σαν επίσημος προμηθευτής σκούτερ στο MotoGP και για το 2021


Η Yamaha και η Dorna Sports ανανέωσαν τη συμφωνία με την Ymaha να συνεχίζει να είναι ο επίσημος προμηθευτής σκούτερ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM MotoGP ™.

Η συμφωνία αυτή ξεκίνησε το 2005, όταν η Yamaha έγινε για πρώτη φορά ο αποκλειστικός προμηθευτής σκούτερ για το MotoGP ™ και την Dorna Sports και έκτοτε έχει αποδειχθεί ένας πολύτιμος και αξιόπιστος συνεργάτης για το προσωπικό στα paddock του MotoGP.

Αυτή η νέα συμφωνία παρέχει στην Dorna ένα στόλο από 25 Yamaha NMAX 125 που θα χρησιμοποιηθούν καθ 'όλη τη σεζόν του 2021 από το προσωπικό του MotoGP ™ για τις μετακινήσεις τους κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Paolo Pavesio, Διευθυντής Marketing και Motorsport, Yamaha Motor Europe NV: "Η Yamaha είναι ο επίσημος προμηθευτής σκούτερ της Dorna Sports στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP FIM από το 2005 και είμαστε υπερήφανοι που αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και το 2021. Η Yamaha θα παρέχει ένα στόλο αναβαθμισμένων NMAX 125, ένα σκούτερ που, με εξαιρετική ευελιξία, σπορ Yamaha DNA και άφθονους χώρους αποθήκευσης, έχει γίνει μπεστ σέλερ τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ασία και είναι ιδανικό για τις απαιτήσεις των paddock του MotoGP. "

Επόμενο άρθρο »

Rossi: “Το 2006 'πέταξα' τον 10ο Τίτλο, το 2015 μου τον κλέψανε”

« Προηγούμενο άρθρο

Aνανέωση συνεργασίας Kawasaki Racing Team με J.Juan

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα