• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia : Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που δουλέψαμε μέχρι τώρα
και είμαι αισιόδοξος για τις κατατακτήριες
Νέα 01/05/2021 - 00:06

Ο Francesco Bagnaia ήταν ταχύτερος όλων στις ΕΔ2, στις οποίες κατάφερε να πετύχει τον ταχύτερό του γύρο προς το τέλος του session. "To απόγευμα δουλέψαμε τον ρυθμό αγώνα, αρχικά με σκληρό ελαστικό και στη συνέχεια με ένα χρησιμοποιημένο μεσαίο ελαστικό. Στο τέλος των ΕΔ2 επιτέλους έκανα επίθεση για να πετύχω καλό γύρο. Η Jerez μου αρέσει σαν πίστα και ταιριάζει με το οδηγικό μου στυλ πάνω στην Desmosedici GP. Πέρυσι ήμουν γρήγορος αλλά φέτος έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά" δήλωσε γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Bagnaia, ο οποίος δείχνει να έχει προσαρμοστεί πλήρως στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τον ομόσταυλό του Jack Miller, που ακόμα προσπαθεί να προσαρμοστεί στην νέα του ομάδα. Οι 2 ένατες θέσεις κατά τους αγώνες του Qatar και η πτώση του στο Portimao, έχουν φέρει τον Αυστραλό αναβάτη στην 11η θέση της γενικής βαθμολογίας."Δεν είναι μυστικό ότι ο στόχος μου για φέτος ήταν ήδη να κερδίζω αγώνες. Έχουν περάσει 3 αγώνες και δεν έχω βρεθεί καν στο βάθρο. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και πολλές ευκαιρίες. Προσπαθώ όσο μπορώ να αλλάξουμε τα πράγματα¨", δήλωσε ο Jack.

Παρά την κακή αρχή ο Jack εμφανίζεται αισιόδοξος εν όψει του αγώνα στην Jerez. " Ήταν μια θετική πρώτη μέρα. Δούλεψα σκληρά πάνω στην Desmosedici GP, ψάχνοντας να βρω τον ρυθμό του αγώνα, γύρο γύρο. Δυστυχώς το απόγευμα στον γρήγορο γύρο μου έκανα ένα λάθος στον τελευταίο τομέα. Δεν είμαστε πολύ μακρυά και θα δουλέψουμε για να βελτιωθουμε περισσότερο αύριο".

 

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto3 : ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Valentino Rossi : Επικεντρώνομαι στην οδήγηση και όχι στα δεδομένα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα