• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Pramac υπογράφει με την Ducati!
Mαζί μέχρι και το 2024
Νέα 27/05/2021 - 12:11

Χτες έγινε και η επίσημη ανανέωση του συμβολαίου μεταξύ Pramac και Ducati. Το συμβόλαιο έχει διάρκεια 3 χρόνων, από το 2022 μέχρι και το 2024. Η συνεργασία τους ξεκίνησε το 2005.

"Είμαστε πολυ περήφανοι για την δουλειά που έχουμε κάνει και τα αποτελέσματα που έχουμε πετύχει αυτά τα χρόνια μαζί με την Ducati", δήλωσε ο Paolo Campinoti της Pramac. "Ειμαστε ευτυχισμένοι που συνεχίζουμε αυτή την ωραία περιπέτεια για τα επόμενα 3 χρόνια. Με την Ducati έχουμε δημιουργήσει ειδική σχέση, έχουμε πετύχει απίστευτα αποτελέσματα και τα καλύτερα θα έρθουν στο μέλλον".

"Είναι πραγματικά πολυ ευχάριστο για εμάς να ανακοινώνουμε την συνέχιση της συνεργασίας μας με την Pramac Racing για τις επόμενες τρεις σεζόν των MotoGP", δήλωσε ο Paolo Ciabatti από την πλευρά της Ducati. "Μαζί με την Pramac Racing έχουμε πετύχει τρομερά πράγματα. Χάρη στη στενή συνεργασία μας, μπορούμε να κάνουμε νέους αναβάτες να 'ανθίσουν' και μετά να μετακινηθούν με επιτυχία στην εργοστασιακή ομάδα. Επίσης, πιστεύουμε ότι έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε ώστε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε πολλα εκπληκτικά επιτεύγματα με την Pramac Racing".

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Εγώ και ο Rossi έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia : Θα ήταν τέλειο να κερδιζα εδώ τον πρώτο μου αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα