• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Marquez αισιόδοξος για τον αγώνα της Βαρκελώνης
Νέα 01/06/2021 - 19:40

Η ανάρρωση του Marquez και η επιστροφή του στην προηγούμενη κατάστασή του φαίνεται να παιρνει περισσότερο χρόνο από τις αισιόδοξες προβλέψεις στην αρχή της χρονιάς. Ο αγώνας του Mugello τελείωσε για αυτόν με τον ίδιο τρόπο με τον αγώνα του Le Mans. Πτώση και εγκατάλειψη. 

Παρ' όλα αυτά ο Marquez ατενίζει με αισιοδοξία τον αγώνα της Βαρκελώνη:. 

"Ο τελευταίος μας αγώνας δεν ήταν καλός, αλλά το Σαββατοκύριακο είχε θετικά για εμάς. Ήμασταν αρκετά σταθεροί. Ξέρουμε που είμαστε, ξέρουμε που θέλουμε να είμαστε και θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε τα σωστά βήματα κάθε εβδομάδα. Στην Βαρκελώνη φαίνεται ότι θα υπάρχουν πάλι κάποιοι οπαδοί στις κερκίδες. Οι οπαδοί δημιουργούν μια πανέμορφη ατμόσφαιρα και θα είναι ωραίο να τους έχουμε στον αγώνα στην πατρίδα μου".

Ο ομόσταυλός του, Pol Espargaro προσπαθεί ακόμα να προσαρμοστεί στην νέα του Honda μοτοσυκλέτα και ο κανόνας σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μην σταματάς να προσπαθείς. 

"Μετά από ένα δυσκολο αγώνα, μερικές φορές το καλύτερο είναι να αγωνίζεσαι πάλι την επόμενη εβδομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να κινούμαστε, αυτός είναι ο κόσμος του MotoGP.  Αντιμετωπίζουμε αυτό το Σαββατοκύριακο όπως και το προηγούμενο. Πλήρως συγκεντρωμένοι και με στόχο την βελτίωση. Στο Mugello βρήκαμε κάποια πράγματα που μας βοήθησαν να πάμε μπροστά".

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: O Quartararo κάνει την διαφορά

« Προηγούμενο άρθρο

Ανανέωσε ο Brad Binder!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα