• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Johann Zarco και Jorge Martin ανανέωσαν!
Στην Pramac Ducati και το 2022!
Νέα 03/06/2021 - 17:25

Η Pramac Ducati ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο δυναμικό των οδηγών της για το 2022. O Johann Zarco και ο Jorge Martin θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα χρώματα της Pramac. Ο Γάλλος αναβάτης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, με 3 βάθρα σε 6 αγώνες. Από την άλλη, ο Jorge Martin, αν και στην πρώτη του χρονιά στα MotoGP, κατάφερε να ανέβει στο βάθρο ήδη από τον πρώτο του αγώνα, ενώ ένας τραυματισμός στο Portimao, τον έχει αναγκάσει να απέχει από την αγωνιστική δράση, στην οποία επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο.

"Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που θα συνεχίσουμε αυτό το "πρότζεκτ" με τον Johann και τον Jorge, 2 αναβάτες με τους οποίους έχουμε πάει πολύ καλά και με τους οποίους έχουμε φτάσει σε εκπληκτικά αποτελέσματα", δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Pramac Ducati, Paolo Campinoti. "Τόσο η Ducati όσο και εμείς πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητές τους. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευχαριστημένοι".

Από πλευράς Ducati, o Paolo Ciabatti δήλωσε: " O Johann και ο Jorge φέτος έχουν εγκλιματιστεί πολύ καλά στην ομάδα της Pramac Racing. Για αυτό το λόγο, μαζί με τον Paolo Campinoti και τον Francesco Guidotti, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε μαζί τους το 2022. Στην διάθεση και των 2 θα υπάρχουν οι εργοστασιακές μοτοσυκλέτες του 2022. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας παρέχουν πολλές ευχάριστες και ικανοποιητικές στιγμές".

Επόμενο άρθρο »

O Vinales αλλάζει αρχιμηχανικό!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Καταλονία στην ιστορία των Grand Prix

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα