• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: MotoGP Ζέσταμα
Ταχύτερος ο Takaaki Nakagami!
Νέα 06/06/2021 - 12:13

Με τον καταλανικό ουρανό συννεφιασμένο και την βροχή να είναι πιθανό να κάνει την εμφάνισή της αργότερα, ξεκίνησαν το ζέσταμα οι αναβάτες των MotoGP. Πολλοί από αυτούς έκαναν δοκιμαστικές αλλαγές μοτοσυκλέτας, σε περίπτωση που αυτό χρειαστεί κατά την διάρκεια του αγώνα.

Στην αρχή του ζεστάματος κυριάρχησαν οι Yamaha των Morbidelli και Viñales, οι οποίοι άλλαζαν θέση στην κορυφη μεταξύ τους, καθώς και με τον Johann Zarco.

Προς το τέλος του session όμως, ο Takaaki Nakagami πέτυχε χρόνο 1:39.783, κάτι που τον ανέβασε στην κορυφή, όπου και παρέμεινε. Πίσω του, ήταν ο Maverick Viñales (ο οποίος είχε και πτώση στην έβδομη στροφή, 1 λεπτό πριν το τέλος) με χρόνο 1:39.819. Την τριάδα έκλεισε ο Franco Morbidelli με 1:39.850.

O Johann Zarco ήταν η πρώτη Ducati, στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Fabio Quartararo. Τον έκτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Pol Espargaro, ενώ πίσω του ήταν ο Francesco Bagnaia. 

Την δεκάδα έκλεισαν οι τρεις παγκόσμιοι πρωταθλητές της μεγάλης κατηγορίας, με τον Marc Marquez να είναι όγδοος, τον Joan Mir στην ένατη θέση, ενώ ο Valentino Rossi (σε ένα θετικό Σαββατοκύριακο μέχρι τώρα) ήταν δέκατος.

 

Επόμενο άρθρο »

Εκπληκτική νίκη για τον Miguel Oliveira!

« Προηγούμενο άρθρο

Brembo: Τα φρένα στο MotoGP της Βαρκελώνης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα