• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Moto2: Αγώνας
Νικητής ο Remy Gardner!
Νέα 06/06/2021 - 18:14

Με τον αγώνα της Moto2 έκλεισε το αγωνιστικό τριήμερο για τις τρεις κατηγορίες των Grand Prix. 

Πρώτος έστριψε ο Remy Gardner, μπροστά από τον ομόσταυλό του Raul Fernandez και τον Bo Bendsneyder. Σχετικά γρήγορα, ο Gardner έκανε διαφορά μισό δευτερόλεπτο την οποία μείωσε αργότερα ο Fernandez.  

Πίσω τους, ο Xavi Vierge ήταν μπροστά από τον Marco Bezzechi και ο Aron Canet με τον Augusto Fernandez είχαν μάχες για την έκτη θέση, μάχες οι οποίες έληξαν με την πτώση του Canet στην 5η στροφή, 16 γύρους πριν το τέλος.

Οι δύο πρώτοι είχαν χτίσει διαφορά ενός δευτερολέπτου από τους υπόλοιπους και ο Raul Fernandez προσπέρασε τον Gardner 11 γύρους πριν το τέλος.

Ο Bo Bendsneyder, παρά την πολύ καλή αρχή του, υπέκυψε στις πιέσεις του Xavi Vierge και έχασε την τρίτη θέση 7 γύρους πριν το τέλος. Στον αμέσως επόμενο γύρο, ο Bezzechi πέρασε τον Ολλανδό αναβάτη σε μια προσπάθεια να μείνει κοντά στον Vierge.

Mε τρεις γύρους να απομένουν, ο Remy Gardner προσπέρασε στην πρώτη στροφή τον Raul Fernandez, ενώ λίγο μετά, στην τέταρτη στροφή, ο Ai Ogura έπεσε ενώ βρισκόταν στην 7η θέση. 

2 γύρους πριν το τέλος, ο Fabio Di Giannantonio συγκρούστηκε με τον Hector Garzo (ο οποίος τον χτύπησε από πίσω) με αποτέλεσμα και οι δύο αναβάτες να πέσουν.

Η καρό σημαία βρήκε τον Gardner πρώτο, με τον Raul Fernandez να κάνει το 1-2 για την ομάδα του Aki Ajo. Πίσω τους ο Xavi Vierge, χάρισε το πρώτο βάθρο στην Petronas στην Moto2.

Τέταρτος τερμάτισε ο Marco Bezzechi, μπροστά από τον Augusto Fernandez, ο οποίος είχε καταφέρει στο μεταξύ να προσπεράσει τον Bendsneyder, που έμεινε στην έκτη θέση.

Ο Sam Lowes, ο οποίος μετά τις νίκες του στο Qatar δείχνει να μην μπορεί να ξαναβρει εκείνη την αίσθηση, ήταν έβδομος, μπροστά από τον Marcel Schrotter.

Μια πολύ καλή ένατη θέση πέτυχε ο Somkiat Chantra, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Αμερικανός, Joe Roberts.

Επόμενο άρθρο »

O Quartararo έπρεπε να τιμωρηθεί;

« Προηγούμενο άρθρο

Εκπληκτική νίκη για τον Miguel Oliveira!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα