• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εγκαινιάστηκε η MWC SQUARE στο Μιζάνο
Η “πλατεία” της “RIDERS’ LAND”
Νέα 12/06/2021 - 12:09

Η εταιρία CdA della Santa Monica SpA με τη συμμετοχή των Michele Pirro, Rebecca Bianchi και Matteo Ferrari, εγκαινίασαν με εντυπωσιακό τρόπο την νέα “πλατεία” που δημιούργησαν πίσω και κάτω από τις κερκίδες των στροφών 14 – 16 της πίστας του Μιζάνο.

Στα εγκαίνια βρέθηκαν οι Andrea Corsini (Εκ μέρους του τουρισμού της περιοχής Emilia-Romagna), Fabrizio Piccioni (Δήμαρχος του Misano Adriatico), Andrea Gnassi (πρόεδρος του Visit Romagna), που χαιρέτησαν τη νέα αυτή δημιουργία στην Motor Valley, που θα δώσει άλλη μια οικονομική ώθηση στην περιοχή.

Από το paddock, οι Jonathan Rea, Michael Ruben Rinaldi, Scott Redding, Chaz Davies, Alvaro Bautista, Gareth Gerloff, Andrea Locatelli, Lucas Mahias, Eugene Laverty, χαιρέτησαν με το δικό τους τρόπο την MWC Square, πάνω σε μοτοσυκλέτες παραγωγής.

MWC SQUARE

Η MWC Square καταλαμβάνει μια έκταση 11.000 τ.μ. Και θα είναι ανοικτλη κάθε μέρα, με ξεχωριστή είσοδο, με τα γραφικά της σχεδιασμένα από την Drudi Performance του Aldo Drudi. Το Misano World Circuit είναι η πρώτη πίστα στην Ιταλία που έχει μια τέτοια περιοχή ελεύθερης εισόδου για όλους. 

 

Η όλη δραστηριότητα της πίστας MWC από μια έρευνα της Trademark Italia, ότι κάνει τζίρο 162 εκατομμύρια Ευρώ το χρόνο και ειδικά στα ξενοδοχεία όλης της περιοχής του Ρίμινι δίνει το 3,5% της τουριστικής κίνησης όλου του χρόνου. 

 

Στην MWC Square άνοιξε το Garage 51, ένα μαγαζί αφιερωμένο στον κόσμο του motorsport, το οποίο είναι του Michele Pirro (οδηγού και test rider της Ducati MotoGP), που μαζί με τον Matteo Ferrari (Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2019 στην Moto-E) και την Rebecca Bianchi (2η στο Πρωτάθλημα ESBK 2019 στην κατηγορία 600 STK), θα φροντίζουν τη μοτοσυκλέτα όποιου θέλει να μπει ή να βελτιωθεί στο χώρο της πίστας. Επίσης άνοιξαν μαγαζιά με αξεσουάρ και εξοπλισμό αναβάτη, όπως και καταστήματα εστίασης.

Μεγάλα νέα λοιπόν στο Μιζάνο για την ομάδα του φίλου μας Andrea Albani (Γενικού Διευθυντή του MWC), που είναι η ψυχή των επιτυχιών της πίστας.

 

Michele Pirro-Rebecca Bianchi-Matteo Ferrari
Michele Pirro-Rebecca Bianchi-Matteo Ferrari

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK Misano: Superpole και πρώτος αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Το δίλημμα της ΚΤΜ με τους μελλοντικούς της σταρ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα