• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK Misano: Superpole και πρώτος αγώνας
Εκπληκτική νίκη για τον Rinaldi - Χατ τρικ superpole για τον Rea
Νέα 12/06/2021 - 19:05

Κάνοντας νέο ρεκόρ γύρου, ο Jonathan Rea πήρε την superpole με χρόνο 1:33.416. Με αυτή του την επιτυχία, ο Rea έφτασε τις τρεις superpole σε τρεις αγώνες το 2021. Δίπλα του στην σχάρα εκκίνησης στήθηκαν ο Toprak Ragatlioglu και ο Scott Redding.

Στον αγώνα πολύ δυνατή εκκίνηση έκανε ο Michael Ruben Rinaldi, ο οποίος προσπέρασε τον Razgatlioglou και τον Redding, ενώ στην έξοδο της πρώτης στροφής ενεπλάκη σε μάχες με τον Rea. O Rea αμύνθηκε στην δεύτερη στροφή, κάτι που ανάγκασε τον Rinaldi να βγει εκτός γραμμής, κάτι που επέτρεψε στον Razgatlioglu να βρεθεί στιγμιαία στην κορυφή. Σύντομα όμως, ο Rinaldi εκανε την κίνησή του για την πρώτη θέση αλλά δεν κατάφερε να ξεφύγει. Rinaldi και Rea οδηγούσαν με αυτή τη σειρά ο ένας κοντά στον άλλον προσπαθώντας να αναγκάσουν τον άλλον σε κάποιο λάθος. Το λάθος τελικά ήρθε από την πλευρά του Rea κάτι που του στοίχισε χρόνο αλλά και την δεύτερη θέση. Ο Rinaldi πέρασε πρώτος τη γραμμή τερματισμού, μετά από μια δύσκολη αρχή το 2021 με την νέα του ομάδα. Πίσω του, δεύτερος τερμάτισε ο Razgatlioglu, με τον Rea να συμπληρώνει το βάθρο.

Ο Redding, που κατά τους πρώτους γύρους προσπάθησε να κυνηγήσει την πρώτη θέση, περιορίστηκε τελικά στην τέταρτη, καθώς βρισκόταν αρκετά πίσω για να εκμετταλευτεί το λάθος του Rea. Πέμπτος ήταν ο Alex Lowes, μπροστά από τον Alvaro Bautista, o οποίος έχει δείξει καλό ρυθμό όλο το Σαββατοκύριακο. Με διαφορά μικρότερη του δευτερολέπτου πίσω από τον Bautista, ήταν ο rookie, και νεώτερος αναβάτης του grid, Axel Bassani, με τον Tom Sykes να τερματίζει όγδοος. Οι Bautista, Sykes και Bassani, ενεπλάκησαν σε τρομερές μάχες για την έκτη θέση, με τον Sykes να την κρατάει μέχρι τον προτελευταίο γύρο.

Ένατος ήταν ο Andrea Locatelli, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσε ο Michael Van Der Mark.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Το Grid του 2022

« Προηγούμενο άρθρο

Εγκαινιάστηκε η MWC SQUARE στο Μιζάνο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα