• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Gresini υπογράφει με την Ducati!
Με αναβάτες Bastianini και Di Giannantonio!
Νέα 17/06/2021 - 14:20

Οι φήμες που κυκολοφορούσαν εδώ και καιρό επιβεβαιώθηκαν σήμερα με την Gresini Team να υπογράφει τόσο με την Ducati για την παροχή μοτοσυκλετών, όσο και με τους αναβάτες Enea Bastianini και Fabio Di Giannantonio. 

Από του χρόνου, η Gresini θα επιστρέψει στην πλήρη αυτονομία της (μετά τα χρόνια της με την Aprilia) και έκλεισε διετές συμβόλαιο με την Ducati. 

"Είναι μια πολύ συγκινητική στιγμή για όλους μαςμας", δήλωσε η Nadia Padovani που έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας μετά τον θάνατο του συζύγού της, Fausto Gresini. "Τους προηγούμενους μήνες, οι προσπάθειές μας συνδυάστηκαν με ένα δυνατό συναισθηματικό σπρώξιμο, ώστε να διαμορφώσουμε το μέλλον της Gresini Racing και τώρα είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι που κάνουμε την επίσημη ανακοίνωση. Είναι ένα πρότζεκτ βασισμένο στη συνέχεια και στις αξίες πάνω στις οποίες ο Fausto έχτισε αυτό το οικοδόμημα. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα και κύρια τον Carmelo Ezpeleta που διασφάλισε ότι ποτέ δεν νιώσαμε μόνοι αυτούς τους μήνες,  την Ducati που εμπιστεύτηκε το πρότζεκτ μας, την Flex-box που μας ακολούθησε σε αυτή την νέα δοκιμασία σαν χορηγός και, φυσικά, τον Fabio και τον Enea. Είμαι σίγουρη ότι θα κάνουν ότι μπορουν ώστε η ομάδα της Gresini να πάει ψηλά ".

Από πλευράς Ducati O Gigi Dall'Igna δήλωσε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε σε αυτή τη συμφωνία με την Gresini για τις δύο επόμενες σεζόν. Είχαμε ήδη βάλει τις βάσεις για μια συμφωνία με τον Fausto στα τέλη του προηγουμένου έτους και θέλουμε να ευχαριστήσουμε, από τα βάθη της καρδιάς μας, την οικογένειά του που συνέχισε το πρότζεκτ μαζί μας. Η Gresini Racing ήταν ένας σημαντικός θεσμός στα MotoGP για χρόνια και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία, η οποία μπορεί να βασίζεται σε δύο πολύ ταλαντούχους οδηγούς σαν τον Enea και τον Fabio, θα είναι πολύ ευχάριστη για όλα τα μέρη".

Τις ευχές του για αυτή τη συνεργασία έστειλε και ο CEO της Dorna, Carmelo Ezpeleta. "Πρώτα απ'όλα είναι ευχαρίστηση να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την Gresini Team σαν ανεξάρτητη ομάδα. Ξέρω πόσο πολύ νοιαζόταν ο Fausto για αυτό το πρότζεκτ και είμαι σίγουρος ότι θα ήταν πολύ περήφανος τώρα. Είχα την ευκαιρία να μιλησω με την Νάντια τις προηγούμενες εβδομάδες και βλέπω σε αυτήν, στους γιους της και σε όλη την ομάδα, την ίδια αφοσίωση και τον ίδιο ενθουσιασμό για το άθλημα που χαρακτήριζαν τόσο πολύ τον Fausto. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Gresini team θα συνεχίσει, για τουλάχιστον 5 χρόνια, στα MotoGP ".

 

 

Επόμενο άρθρο »

Fabio Quartararo: O Marquez θα είναι εκεί

« Προηγούμενο άρθρο

Marc Marquez: Ελπίζω το Sachsenring να με βοηθήσει να είμαι πιο ανταγωνιστικός

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα