• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Fabio Quartararo: O Marquez θα είναι εκεί
Στον αγώνα της Γερμανίας
Νέα 17/06/2021 - 20:21

Με τον Marc Marquez να έχει κερδίσει τους τελευταίους 10 αγώνες στους οποίους συμμετείχε στο Sachsenring (οι 8 στα MotoGP) είναι αναμενόμενο να γίνεται συζήτηση γύρω από το πως θα είναι η απόδοσή του αυτό το Σαββατοκύριακο. Στην σημερινή συνέντευξη τύπου, υπήρξε ερώτηση προς τους Fabio Quartararo, Johann Zarco και Joan Mir, για το κατά πόσο περιμένουν ότι ο Ισπανός θα είναι ανταγωνιστικός.

"Πιστεύω ότι ο Marquez θα είναι εκεί¨, δήλωσε ο Fabio Quartararo. "  Έχει 10 νίκες και 10 pole position σε αυτή την πίστα. Θα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για αυτόν. Αν βρεθεί στο βάθρο ή αν κερδίσει τον αγώνα θα είναι μια τεράστια ένεση αυτοπεποίθησης. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν ασχολούμαι με αυτόν. Ασχολούμαι με τον εαυτό μου. Aλλά πιστεύω ότι όλοι θα προσπαθήσουν να τον εμποδίσουν να το κάνει αυτό γιατί θα αποκτήσει πολύ αυτοπεποίθηση".

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Johann Zarco. "Ακόμα και με την κατάσταση του χεριού του θα έχει μικρότερη διαφορά από τους προηγούμενους αγώνες και ήδη ήταν δυνατός στην Βαρκελώνη". Από πλευράς του, ο Joan Mir είπε: "Σίγουρα θα είναι δυνατός. Το οδηγικό του στυλ ταιριάζει στην πίστα. Ακόμα και αν δεν είναι στο 100% της φυσικής του κατάστασης θα είναι δυνατός. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να κερδίσει, αλλά δεν θα έμεινα έκπληκτος αν το έκανε".

Όσο για το αν η δική του μοτοσυκλέτα ταιριάζει στην πίστα, ο Quartararo δήλωσε: "Είναι μια πίστα της οποίας δεν είμαι οπαδός. Πριν δύο χρόνια είχα καλό ρυθμό αλλά έπεσα στον πρώτο ή στον δεύτερο γύρο. Αλλά πιστεύω ότι η μοτοσυκλέτα μας ταιριάζει σε όλες τις πίστες. Ανυπομονώ για τον αγώνα, γιατί όταν δεν έχεις πάει καλά στον προηγούμενο αγώνα, πάντα ανυπομονείς για τον επόμενο".

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Moto3 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Η Gresini υπογράφει με την Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα