• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: Moto3 ΕΔ1
Ταχύτερος ο John McPhee
Νέα 18/06/2021 - 11:22

Με τις ΕΔ1 της Moto3 ξεκίνησε το αγωνιστικό τριήμερο στο Sachsenring.

Με τους αναβάτες να βγαίνουν για τους πρώτους αναγνωριστικούς γύρους, οι χρόνοι έπεσαν σχεδόν τρία δευτερόλεπτα κατά την διάρκεια του session. Αρχικά ταχύτερος ήταν ο Gabriel Rodrigo, ο οποίος σύντομα αντικαταστάθηκε από τον Lorenzo Fellon, τον Jaume Masia και τελικά τον Tatsuki Suzuki, ο οποίος με χρόνο 1:28.089 και μετά 1:28.061 στάθηκε στην κορυφή των ΕΔ1 για την περισσότερη ώρα.

5 λεπτά πριν το τέλος, οι αναβάτες της Moto3 βγήκαν για τις τελευταίες επιθέσεις τους. Πρώτος, έριξε τον Suzuki, o Andrea MIgno, που αμέσως προσπεράστηκε από τον Deniz Öncu, για να ξαναπεράσει στην κορυφή 3 λεπτά πριν το τέλος, με χρόνο 1:27.569. Ένα λεπτό αργότερα, ο Tatsuki Suzuk έκανε πάλι τον καλύτερο χρόνο, καταφέρνοντας να ολοκληρώσει τον γύρο του σε 1:26.852. Λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ο John McPhee βρήκε ρυθμό και κατάφερε να ολοκληρώσει τον γύρο του σε 1:26.789 κατακτώντας τελικά την πρώτη θέση των ΕΔ1.

Πίσω του έμεινε ο Tatsuki Suzuki, ενώ στην τρίτη θέση ήταν ο Gabriel Rodrigo, με χρόνο 1:27.109. Τέταρτος ήταν ο Stefano Nepa, ενώ την πεντάδα έκλεισε ο Pedro Acosta, o οποίος είχε πολύ καλό ρυθμό καθ'όλη την διάρκεια των ΕΔ1.

Επόμενο άρθρο »

H Michelin με ασύμμετρα ελαστικά στο Sachsenring

« Προηγούμενο άρθρο

Fabio Quartararo: O Marquez θα είναι εκεί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα