• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: Moto2 ΕΔ1
Στην κορυφή ο Remy Gardner
Νέα 18/06/2021 - 13:34

Στις ΕΔ1 της Moto2, o Remy Gardner έδειξε για άλλη μια φορά γιατί αξίζει αυτό σο συμβόλαιο που υπέγραψε για την άνοδό του στα MotoGP στο 2022. Ο Αυστραλός αναβάτης κυριάρχησε στις ΕΔ1 με χρόνο 1:24.873, 8 λεπτά πριν το τέλος του session. Πριν από αυτόν στην κορυφή είχαν βρεθεί ο Augusto Fernandez, o Raul Fernandez και ο Xavi Vierge, ο οποίος κρατήθηκε εκεί για σχεδόν 20 λεπτά.

Στην δεύτερη θέση τελικά βρέθηκε ο Fabio Di Giannantonio, ο οποίος επίσης του χρόνου θα αγωνίζεται στα MotoGP με την Gresini Team, με χρόνο 1:24.975, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Xavi Vierge, με χρόνο 1:25.097.

Πίσω του, στην τέταρτη θέση, βρέθηκε ο Raul Fernandez, για τον οποίο ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα ανέβει στα MotoGP του χρόνου ή θα κάνει δεύτερη χρονιά στην Μοτο2, ενώ πέμπτος ήταν ο Augusto Fernandez. 

Πολύ καλό αποτέλεσμα η έκτη θέση για τον Lorenzo Dalla Porta, μπροστά από τον Sam Lowes. Όγδοος ήταν ο Jorge Navarro, μπροστά από τον Marco Bezzechi ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Tony Arbolino, ο οποίος μάλιστα είχε πτώση.

Εκτός δεκάδας, πολύ καλό αποτέλεσμα για τον Haafizh Syahrin, ο οποίος παρά την πτώσητου βρέθηκε στην 13η θέση, ενώ πτώσεις είχαν επίσης ο Marcel Schrotter (15η θέση), ο Aron Canet (12η θέση) και ο Cameron Beaubier (27η θέση).

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Moto3 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: MotoGP ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα