• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: MotoGP ΕΔ2
Στην κορυφή ο Miguel Oliveira!
Νέα 18/06/2021 - 16:40

Με βελτιωμένους χρόνους σε σχέση με τις ΕΔ1 συνέχισαν οι αναβάτες των MotoGP τις ΕΔ2. Όλοι οι αναβάτες ξεκίνησαν την επίθεση από την αρχή και στο τελευταίο πεντάλεπτο οι αλλαγές γίνονταν σε κάθε γύρο με τους αναβάτες να κυνηγούν έναν χρόνο που θα τους βάλει αυτόματα στις ΚΑΤ2.

Σε αυτή την διαδικασία ταχύτερος αναδείχθηκε ο Miguel Oliveira, ο οποίος άλλαξε πολλές θέσεις στην κορυφή με τον Marc Marquez μέχρι την μέση του session. Εκεί και ενώ οι αναβάτες εισέρχονταν στα pits για να ετοιμαστούν για τις τελικές επιθέσεις τους, ο Marquez βρισκόταν στην κορυφή μέχρι 3 λεπτά πριν το τέλος. Εκεί, αρχικά τον κατέβασε από την πρώτη θέση ο Takaaki Nakagami, για να προσπεραστεί με την σειρά του από τους Fabio Quartararo και Maverick Viñales και τελικά τον Miguel Oliveira, ο οποίος 1,5 λεπτό πριν το τέλος έκανε χρόνο 1:20.690 και κλείδωσε την κορυφή.

Δεύτερος ήταν ο Fabio Quartararo με χρόνο 1:20.910, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο  Macerick Viñales με χρόνο 1:21.023.

Ο Alex Rins ήταν εκπληκτικός σήμερα μετά τον τραυματισμό του στην Βαρκελώνη και διασφάλισε την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Pol Espargaro, που παρά την πτώση του στα πρώτα στάδια, ανέκαμψε.

Έκτος ήταν ο Takaaki Nakagami, ενώ πίσω του, ο Aleix Espargaro συνέχισε μια καλή μέρα για την Aprilia. Στην όγδοη θέση βρέθηκε ο Johann Zarco, μπροστά από τον Jack Miller, ο οποίος συνεχίζει να χάνει χρόνο στον τρίτο τομέα, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Franco Morbidelli.

Εκτός δεκάδας ο Marc Marquez που ήταν ο ταχύτερος το πρωί (12η θέση), ενώ καλό αποτέλεσμα είχε ο Danilo Petrucci (11η θέση). O Luca Marini είχε δύο πτώσεις (μια στην αρχή του session και μια στο τέλος) και ενώ βρέθηκε μέσα στην πρώτη τριάδα στην μέση του session, οι τελευταίες επιθέσεις τον έριξαν τελικά στην 18η θέση. 

Ο Valentino Rossi είχε πτώση 12 λεπτά πριν το τέλος, στην 1η στροφή και έμεινε στην 21η θέση, ενώ προβληματική ήταν η εμφάνιση του Francesco Bagnaia που ήταν τελευταίος (22ος).

Επόμενο άρθρο »

Με νέο φαίρινγκ στο Sachsenring o Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Moto3 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα