• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: Moto3 KAT
Πρώτη Pole Positon για τον Filip Salac- Μαύρη σημαία για τον Darryn Binder
Νέα 19/06/2021 - 15:29

Με δράματα τελείωσαν οι ΚΑΤ1 της Moto3, καθώς ένα λεπτό πριν τελειώσει το session, ο Darryn Binder που μόλις είχε εξέλθει από τα pits, συγκρούστηκε στην έξοδο της πρώτης στροφής με τον Joel Kelso, μια σύγκρουση που οδήγησε στην πτώση του Νοτιοαφρικανού αναβάτη. Παρόλα αυτά, ο Darryn Binder κατάφερε να περάσει πρώτος στις ΚΑΤ2. Μαζί του πέρασαν ο Deniz Öncu, o Jaume Masia και ο Yuki Kunii. Μετά το τέλος του session, οι αγωνοδίκες αποφάσισαν ότι η οδήγηση του Darryn Binder ήταν επικίνδυνη και τον τιμώρησαν με μαύρη σημαία (αποκλεισμός από τις ΚΑΤ2). Ο Gabriel Rodrigo είχε έξοδο στον τελευταίο γύρο, ενώ τόσο ο ίδιος, όσο και ο Jeremy Alcoba δεν κατάφεραν να συγχρονίσουν όπως ήθελαν τους γύρους τους και είδαν την καρό σημαία πριν προλάβουν έναν τελευταίο γρήγορο γύρο.

Οι ΚΑΤ2 ξεκίνησαν με την πτώση του Deniz Öncu, 4 λεπτά μετά την αρχή του session. Κατά την πρώτη έξοδο των αναβατών, τον καλύτερο χρόνο πέτυχε ο Filip Salac (1:26.913) κάτι που τελικά του χάρισε την pole position, καθώς κατά την δεύτερη έξοδό τους, κανένας αναβάτης δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει. Ο Kaito Toba είχε πτώση 10 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και φαίνεται να έχει χτυπήσει την κλείδα του.

Δίπλα στον Salac θα ξεκινήσει αύριο ο Dennis Foggia, ο νικητής τou Μugello, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Tatsuki Suzuki. Tην δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα επανδρώσουν ο John McPhee, o Kaito Toba (παρά την πτώση του) και ο Lorenzo Fellon, που για πρώτη φορά καταφέρνει να βρεθεί τόσο ψηλά στις κατατακτήριες.

Τέλος, στην τρίτη σειρά θα βρεθούν ο Niccolo Antonelli, o Romano Fenati και ο Stefano Nepa. O πρώτος στο πρωτάθλημα, Pedro Acosta, θα ξεκινήσει από την 12η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Moto2 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: MotoGP ΕΔ4

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα