• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Stefan Bradl βγάζει τον εαυτό του στην αγορά
"Θα μελετήσω προσεκτικά κάθε πρόταση"
Νέα 01/07/2021 - 16:35

Η φυγή του Maverick Viñales από την Yamaha στο τέλος του χρόνου ξανάνοιξε την αγορά αναβατών για το 2022,που δεν φαινόταν να προσφέρει ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Τελικά, τα MotoGP φτάνουν στο καλοκαιρινό τους διάλειμμα, με περισσότερες από μια θέσεις κενές. Αυτή τη στιγμή κενές θέσεις υπάρχουν τόσο στην Yamaha (του Viñales και του Rossi αν αποφασίσει να αποσυρθεί) καθώς και στην Aprilia. Για καιρό τα ονόματα των Roberts, Vierge και Dixon ακούγονται, αν και τελευταία οι αναβάτες αυτοί δεν έχουν ιδιαίτερα καλή πορεια στην Moto2. 

Αυτό έχει οδηγήσει κάποιους αναβάτες να σκέφτονται ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση. Ένας από αυτούς είναι ο Stefan Bradl, που μπορεί να είναι αναβάτης δοκιμών της Honda αλλά θα ήθελε να γυρίσει στην πλήρη αγωνιστική δράση, όπως έκανε το 2020, όπου αντικατέστησε τον τραυματία Marc Marquez. 

Ο Γερμανός αναβάτης ανέφερε: "Αν υπήρχε ενδιαφέρον από κάποια ομάδα θα το εξέταζα προσεκτικά και θα άκουγα".

Ο Bradl γίνεται 32 στα τέλη Νοεμβρίου και θεωρεί ότι έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο από πολλούς νέους αναβάτες. 

Όπως για παράδειγμα τον Jake DixonDixon, για τον οποίον ο Bradl σχολίασε σαρκαστικά: "Προφανώς δεν μπορώ να τον συναγωνιστώ. Εγω σε τρεις αγώνες, έχω πάρει τρεις φορές βαθμούς". Το σχόλιο έχει να κάνει με την απόδοση του Dixon που έχει καταφέρει να τερματίσει στις βαθμολογούμενες θέσεις μόνο δύο φορές φέτος. 

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν έχουν αλλάξει τα φτερά το στυλ οδήγησης

« Προηγούμενο άρθρο

O Oliveira εξυμνεί τον Dani Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα