• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK: Donington Park Αγώνας 2
2η νίκη του Razgatlioglu
Νέα 04/07/2021 - 19:10
O Rea που προηγείτο στον αγώνα είχε μια πτώση 10o γύρο, ο Razgatlioglu που βρισκόταν ακριβώς πίσω του συνέχισε για να πάρει τη 2η νίκη του, αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Donington Park και να βρεθεί στη 1η θέση της βαθμολογίας του MOTUL FIM Superbike World Championship
 
Στον σημερινό αγώνα ο Rea κατάφερε να βρεθεί στην 1η θέση από την αρχή του αγώνα, αλλά ο Razgatlioglu, ο νικητής του χθεσινού αγώνα, κατάφερε ήδη από τον 1ο γύρο, μετά από μια καλή εκκίνηση να βρεθεί ακριβώς πίσω του, στη 2η θέση.
Στο 4ο γύρο ο Razgatlioglu έκανε την κίνησή του και προσπέρασε τον Rea στην 8 στροφή του γύρου για να βρεθεί στην 1η θέση, με στόχο την επανάληψη της χθεσινής νίκης .
Ο Rea κρατήθηκε πίσω του και άρχισε να πιέζει τον Τούρκο αναβάτη, μάλιστα είχαν μια παραλίγο επαφή στα φρένα στα εσάκια Foggy. Τελικά στον 10ο γύρο ο Razgatlioglu έκανε ένα λάθος, στην ίδια στροφή που προσπέρασε αυτός τον Rea 2 γύρους νωρίτερα, επιτρέποντας στον Rea να περάσει πάλι στην 1η θέση.
Δυστυχώς για τον Rea μόλις ένα γύρο μετά έκανε και ο ίδιος ένα από τα σπάνια λάθη του και βρέθηκε στην αμοπαγίδα, σηκώθηκε και κατάφερε να συνεχίσει τον αγώνα αλλά βρέθηκε στην 20η θέση όπου και τερμάτισε. .
 
Στη 2η θέση του αγώνα, αφού πέρασε τον Sykes, τερμάτισε ο Αμερικάνος Garrett Gerloff (GRT Yamaha WorldSBK Team) κάνοντας τον καλύτερο του τερματισμό μέσα στο 2021 και προσφέροντας στην Yamaha την 10η φορά, στην ιστορία του WorldSBK, που μοτοσυκλέτες της τερματίζουν στις δυο πρώτες θέσεις.
 
Στην 3η θέση τερμάτισε ο Tom Sykes (BMW Motorrad WorldSBK Team), που ανέβηκε 2η φορά στο βάθρο αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά από μάχη με τον Scott Redding (Aruba.it Racing – Ducati) που τερμάτισε 4ος με διαφορά μικρότερη από μισό δευτερόλεπτο.
 
Ο Ολανδός Michael van der Mark (BMW Motorrad WorldSBK Team) παρά την εκκίνηση από την 1η σειρά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 5η θέση με τη νέα M 1000 RR μπροστά από τον Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK) που συμπλήρωσε τις 6 πρώτες θέσεις.
 
Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι, Chaz Davies (Team GoEleven) 7ος, ο Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Racing – Ducati) 8ος, ο Leon Haslam 9ος και ο Alvaro Bautista 10ος.
Garrett Gerloff
Garrett Gerloff
Tom Sykes
Tom Sykes


Οι κορυφαίοι 6 αναβάτες του 2ου αγώνα .

1. Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha with BRIXX WorldSBK)

2. Garrett Gerloff (GRT Yamaha WorldSBK Team) +2.243s

3. Tom Sykes (BMW Motorrad WorldSBK Team) +4.522s

4. Scott Redding (Aruba.it Racing – Ducati) +5.151s

5. Michael van der Mark (BMW Motorrad WorldSBK Team) +13.315s

6. Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK) +14.444s

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Αντίο στον Aurelio Longoni

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Donington Park Superpole Race: Νίκη του Rea

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα