• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Puig: O Marquez οδηγεί με ενάμισι χέρι
Μόνο αυτός μπορεί να το κάνει
Νέα 12/07/2021 - 21:30

Το 2021 αποδυκνείεται για την Ηonda δυσκολότερο από ότι αναμενόταν και κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό. Μόνο η νίκη του Marquez στο Sachsenring έφερε μια ακτίνα φωτός σε αυτή την κατάσταση. Χωρίς τον Marquez η Honda βρέθηκε αντιμέτωπη με τα όρια της μοτοσυκλέτας της, τα οποία το ταλέντο του Ισπανού αναβάτη κάλυπτε. Ο Albetro Puig δεν κρύβει ότι τα αποτελέσματα είναι χαμηλότερα των προσδοκιών τους.

"Σε γενικές γραμμές, αν κοιτάξεις τα αποτελέσματα, τα πράγματα δεν είναι καλά. Πρώτα από όλα, περιμέναμε ότι ο Marc θα ξεκινούσε την σεζόν κανονικά, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει, και έπειτα ο Pol ζορίζεται να καταλάβει ακριβώς την μοτοσυκλέτα και συνεχίζει να έχει προβλήματα, όπως και ο Alex και ο Nakagami. Δεν θα ήταν ρεαλιστικό να λέγαμε ότι η σεζόν πάει καλά".

Αλλά ο Puig προσπαθεί επίσης να δει την θετική πλευρά.

"Στο τέλος της ημέρας, καταλαβαίνουμε ποιά είναι τα πραγματικά προβλήματα της μοτοσυκλέτας και επίσης οι αναβάτες αρχίζουν σιγά σιγά και φτάνουν στο επίπεδο των δυνατοτήτων τους, ειδικά ο Marc που κέρδισε στο Sachsenring. Προσπαθούμε να καταλάβουμε και αυτό είναι καλό. Aλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν έχουμε άλλες επιλογές και προσπαθούμε".

Τέλος, ο Puig μίλησε για τον Marc Marquez.

"Κάποιοι είχαν ξεχάσει ποιός ήταν ο Marc. Eίμαι ένας άνθρωπος που δεν διαβάζει πολλές εφημερίδες και πολλά νέα, αλλά είδα περίεργα σχόλια για την επιστροφή του. Δεν ξέρω αν οι άνθρωποι καταλαβαίνουν το επίπεδο του Marc. Είναι μια πιο δύσκολη επιστροφή από ότι περιμέναμε και αυτό που κάνει στην κατάστασή του είναι εκπληκτικό. Δεν λέω ότι οδηγάει με ένα χέρι, αλλά οδηγάει με ενάμισι χέρι. Σίγουρα δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή του, αλλά μόνο ένας αναβάτης μπορεί να κάνει αυτό που κάνει ο Marc. Και αυτός ο αναβάτης είναι ο ίδιος. Δεν μιλάω σαν μάνατζερ της ομάδας, αλλά σαν παλιός αγωνιζόμενος όταν λέω ότι οι δυνατότητές του είναι πολύ πάνω από των υπολοίπων".

Επόμενο άρθρο »

Di Giannantonio: Tα MotoGP θα είναι μεγάλη αλλαγή

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ferrari δεν υπολογίζει τον Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα