• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lucio Cecchinello: Περιμέναμε καλύτερα αποτελέσματα
Από τον Alex Marquez και τον Nakagami
Νέα 13/07/2021 - 21:40

Φέτος τα πράγματα δεν πάνε καλά για την Honda και κατά επέκταση για την LCR με επικεφαλής τον Lucio Cecchinello. Η RC213V παλεύει να γίνει ανταγωνιστική και ο Alex Marquez και ο Takaaki Nakagami πληρώνουν και αυτοί το τίμημα, δύο αναβάτες που είχαν μια καλή πορεία πέρυσι και αναμενόταν φέτος να βελτιωθούν. Τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ο Cecchinello το γνωρίζει καλά. 

"Με τον Alex προφανώς ανυπομονούμε να βελτιωθούμε. Περιμέναμε καλύτερα αποτελέσματα, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, κάθε φορά που ξεκινάς ένα πρότζεκτ με έναν νέο αναβάτη μερικές φορές χρειάζεται χρόνο για να πετύχεις την σωστή επικοινωνία ανάμεσα στους αναβάτες και την ομάδα ώστε να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον. Αυτή την στιγμή πρέπει να βελτιωθούμε και δεν έχουμε αμφιβολίες για τις δυνατότητες του Alex, απλά χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο. Ήταν μια δύσκολη αρχή στη σεζόν, αλλά δουλεύουμε πολύ σκληρά για να βελτιωθούμε ".

Όσο για τον Nakagami, η αρμονία και η επικοινωνία με την ομάδα είναι ήδη παγιωμένη, αλλά αυτό το πολύ καιρό αναμενόμενο βάθρο δεν έχει έρθει ακόμα. 

"Ο Nakagami έχει δείξει πολλές προοπτικές σε κάποιους αγώνες, φυσικά περιμένουμε ένα βάθρο με αυτόν και πιστεύω ότι θα έρθει σύντομα. Νιώθει πολύ καλά πάνω στην μοτοσυκλέτα, είναι απλά θέμα ρυθμίσεων. Λαμβάνουμε πολλά νέα κομμάτια από το HRC για να τεστάρουμε και αυτό μας τιμά, είναι πάντα μια ενδιαφέρουσα δουλειά ".

Επόμενο άρθρο »

O Morbidelli εκτός μέχρι το Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Di Giannantonio: Tα MotoGP θα είναι μεγάλη αλλαγή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα