• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Morbidelli εκτός μέχρι το Misano
Θα τον αντικαταστήσει ο Cal Crutchlow;
Νέα 15/07/2021 - 14:16

Η Petronas Yamaha περιμένει ότι ο Franco Morbidelli δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση για άλλους 4 αγώνες. Ο, δεύτερος στο πρωτάυλημα πέρυσι, Franco Morbidelli, αναγκάστηκε να μην συμμετάσχει στο αγωνιστικό τριήμερο του Assen και να εγχειριστεί στο αριστερό γόνατο.

Αρχικά, αναμενόταν ο Franco Morbidelli να περάσει ένα πρόγραμμα φυσικοθεραπείας οκτώ εβδομάδων, κάτι που θα τον έφερνε πίσω στην ενεργό δράση μετά τους αγώνες της Αυστρίας.

Όμως ο επικεφαλής της Petronas, Razlan Razali, θεωρεί ότι και ατο Silverstone (29 Αυγπύστου) και στο Aragon (12 Σεπτέμβρη) είναι απίθανο να δούμε τον Morbidelli να αγωνίζεται, με πιο πιθανή την επιστροφή του στο Misano (17-19 Σεπτέμβρη).

"Ο Franco αναρρώνει καλά από την εγχείρηση στο γόνατο. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι θα βρίσκεται στο 100% της φυσικής του κατάστασης πριν επιστρέψει, οπότε δεν νομίζω ότι θα τον δούμε πριν το Misano - αν και εύχομαι να είναι νωρίτερα", ανέφερε ο Razali.

"Αυτή είναι μια πίστα που λατρεύει, γνωρίζει καλά και θα ήταν ωραίο να επιστρέψει εκεί. Συνεχίζουμε να του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και να επιτρέψει μόνο όταν νοιώθει εντελώς καλά".

Ο αναβάτης της Yamaha στα Superbikes, Garrett Gerloff πήρε την θέση του Franco Morbidelli στο Assen και, ειλικρινά, είχε μια πολύ καλή εμφάνιση, δεδομένης της απουσίας προγηγούμενης εμπειρίας με μοτοσυκλέτα MotoGP (εκτός από ένα πέρασμα για δύο ΕΔ πέρυσι). Όμως ο Αμερικανός αναβάτης δεν θα μπορεί να αντικαταστήσει τον Franco στην Αυστρία, καθώς θα βρίσκεται στο Brno για τον αγώνα των Superbikes.

O δοκιαστής αναβάτης της Yamaha, Cal Crutchlow, φαίνεται ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του Morbidelli, κάτι που θα τον προετοίμαζε και για μια εμφάνιση είτε ως αναβάτης της Petronas είτε ως wild card της Yamaha στον αγώνα της πατρίδας του στο Silverstone. 

Είναι πολύ πιθανό ο Crutchlow να μην είναι η μόνη μεγάλη επιστροφή στην Αυστρία. Το όνομα του Dani Pedrosa, δοκιμαστή οδηγού της KTM, ακούγεται πολύ για μια wild card συμμετοχή και που θα ήταν καλύτερα να συμβεί αυτό για το αυστριακό εργοστάσιο, αν όχι στον αγώνα της Αυστρίας.

Επόμενο άρθρο »

Μεγάλο καλοκαίρι για τον Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

Lucio Cecchinello: Περιμέναμε καλύτερα αποτελέσματα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα