• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βραβείο Καλύτερης Καινοτομίας στη φοιτητική ομάδα του ΑΠΘ Panther Racing AUTh
Στο διεθνή φοιτητικό διαγωνισμό Motostudent VI.
Νέα 20/07/2021 - 11:51
Το βραβείο Καλύτερης Καινοτομίας κατέκτησε η φοιτητική ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Panther Racing AUTh στο διεθνή φοιτητικό διαγωνισμό Motostudent VI, που έγινε στην πίστα της Άραγκον.
 
Η Ελληνική ομάδα Panther Racing AUTh συμμετείχε στην 6η διοργάνωση του διαγωνισμού Motostudent, με μοτοσυκλέτα προδιαγραφών Moto3 που η ίδια σχεδίασε και ανέπτυξε. Στη συνόλικη κατάταξη, η ομάδα κατέκτησε την 8η θέση ανάμεσα στις 39 συμμετοχές.
 
Η πρώτη διοργάνωση του διαγωνισμού χρονολογείται το 2010. Έκτοτε, συνδιοργανώνεται κάθε δύο έτη από την MEF (Moto Engineering Foundation) και την TechnoPark Motorland. Είναι επίσημα αναγνωρισμένος από τη FIM (Federation lnternationale de Motocyclisme), η οποία αποτελεί το παγκόσμιο διοικητικό σώμα των αγώνων μοτοσυκλέτας.
 
Οι ομάδες που συμμετέχουν καλούνται να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν ένα αγωνιστικό πρωτότυπο, σε πρότυπα Moto 3. Επιπλέον, καλούνται να συνθέσουν μία εκτενή εργασία μέσω της οποίας θα αναλυθεί η σχεδίαση της μοτοσυκλέτας, θα αναπτυχθεί μια καινοτομία στον τομέα των αγωνιστικών μοτοσυκλετών και θα παρουσιαστεί ένα υποθετικό επιχειρηματικό πλάνο προκειμένου να καταφέρει τα παραπάνω.

Επόμενο άρθρο »

O Dani Pedrosa θα αγωνιστεί στην Αυστρία!

« Προηγούμενο άρθρο

Kevin Schwantz: Ο Viñales στην Aprilia;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα