• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Η πρώτη επαφή ήταν λάθος υπολογισμός
Στην δεύτερη νομίζω έφταιγε ο Aleix
Νέα 09/08/2021 - 18:58

Μετά από μια καλή πρώτη εκκίνηση, που διακόπηκε από το ατύχημα του Savadori με τον Pedrosa, O Marquez δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και τελικά τερμάτισε στην όγδοη θέση, πίσω από την Suzuki του Rins. Επίσης δέχτηκε κριτική από τον Aleix Espargaro για τις επαφές που είχαν. 

"Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, οι επαφές στον αγώνα είναι συχνές, ειδικά μετά την εκκίνηση, όταν όλοι φτάνουμε στην είσοδο της στροφής", εξήγησε ο Marquez. "Συνέβη επίσης με εμένα και τον Mir, απλά νόμιζα ότι ο Aleix δεν θα κατάφερνε να κρατηθεί στην γραμμή και, όταν είδα το κενό, όρμησα. Ηταν σίγουρα λάθος υπολογισμός στην πρώτη εκκίνηση, δεν περίμενα τόση έντονη επαφή. Στην δεύτερη εκκίνηση, νομίζω ότι αυτός έκανε λάθος, εγώ είχα ήδη μπει στην τροχιά ".

Στην πρώτη εκκίνηση, πριν την διακοπή, φαινόταν να έχεις καλό ρυθμό, μετά τον έχασες στο δεύτερο μέρος. Τι συνέβη;

"Στην πρώτη εκκίνηση η αίσθηση ήταν πολύ καλή, ξεκίνησα αμέσως επιθετικά και η πρόσφυση ήταν καλή. Μετά την διακοπή, προφανώς αλλάξαμε τα ελαστικά και η αίσθηση εξαφανίστηκε. Δεν ένιωθα πλέον την πρόσφυση στον πίσω τροχό. Αλλά δεν θέλω να δικαιολογήσω τον εαυτό μου κατηγορώντας τα λάστιχα, όλοι τα ίδια χρησιμοποιούμε. Μπορεί τα διαφορετικά ελαστικά να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε τα δεδομένα και να αναλύσουμε τι έγινε για τον επόμενο αγώνα ".

Ένα από τα δυνατά σου σημεία ήταν πάντα να ανακάμπτεις μετά από μια κακή εκκίνηση. Τι πήγε στραβά;

"Προφανώς δεν έχω ανακάμψει πλήρως ακόμα, δεν είμαι θυμωμένος, αλλά σίγουρα με ενοχλεί. Στις κατατακτήριες είχαμε καλό ρυθμό και το να ξεκινήσουμε από την όγδοη θέση του grid δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά στον αγώνα κάναμε πιο αργούς γύρους από τις τελευταίες μέρες. Σίγουρα η έλλειψη της πρόσφυσης είχε επίδραση τόσο στο φρενάρισμα, όσο και στην επιτάχυνση, οπότε πρέπει να δουλέψουμε".

Ένιωσες καθόλου πόνο κατά την διάρκεια του αγώνα;

"Έχω ακόμα συνεχόμενους πόνους στον ώμο, αλλά τώρα είναι πιο συνεχόμενος και όχι ξαφνικά ξεσπάσματα, αλλά σίγουρα αυτό επηρεάζει την απόδοσή μου. Σίγουρα δεν είμαι ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων μου".

Επόμενο άρθρο »

Viñales: Το να συνεχίσω με την Yamaha δεν θα ήταν λογικό

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Είχα έναν αξιοπρεπή αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα